Hvva70 Kızlar baş dönmem var geceden beri aranızda gebelikte yaşayan varmı geçirmek için neler yaptınız yardımcı olurmusunuz? Sabahtan beri ne bşy yiyebildim nede uyuyabildim ne kötü bşy bu 😖
Ponciginannesi_ Hvva70 tansiyonun düşüyordur canım. Benim öyle oluyordu baygınlık bile geçiriyordum serum yiyordum sürekli
Ayisigi Hvva70 bende gece 4de uykumdan kalktm elim ayağim boşaldı benimde çok ktüydüm yoğurt yedim biraz kendime geldim insan korkyor gerçekten
Tugceecikk Hvva70 canım benimde öyle sanki hep otobüste yolculuktaym kafam sersem gibi en iyisi tuzlu ayran iki üçbardak içip karanlkta Yatınca bana iyi geliyor geçiren kesin çözüm yok
Ponciginannesi_ Hvva70 tansiyon düşüklüğü ciddi birşey değil canım. Hamilelikte normal birşeymiş korkma 😊
Asel21 Hvva70 amin inşallah canım. Tansiyonun düşüyordur bende 25 haftalık olacağım tansiyonum çok düşüyor hala kontrolde ise hep normal çıkıyor
Hvva70 Tugceecikk tuzlu ayranı deniyecem ilk işim yogurt alıp bende sersem gibiyim valla dayak yemiş gibi 🤷♀️🤦♀️