Aysegulum27_ Kızlar oksapar06 kullanıyorm hergün göbekten ama mekanizması çok sert birde baş kısmımdski kapağı çekince bikaç damla dışarı akıyor .sorun olurmu kullananlar taktik versin .birde hava alınıyormu direk yapıyorm ben
duygusmom Aysegulum27_ bende kullanıyorum 4000 lik. Tam ayarında o iğne hiçbişey yapmadan ac kapağını direk vur canım damlaması sıkıntı degil iğne ayarlanmış olduğu için hava boşluğu olmadığı için damlıyor. Sen kapağı ac vur geç 😊😊
Maviss5521 Aysegulum27_ bende 6 lik kullanıyorum canım şırınganın ağız kısmına kadar sıvıyı getirmek için uğraşılmasın diye öyle oluyormuş kapağı çıkarınca çok bekletmeden vurman lazım havadan mikrop falan kapmasın sıkıntı olmaz ben koldan vuruyorum havasını al rahatlıkla kullanabilirsin
Kbrahrl meliccccc evet bende de oluyor havayı almak lazım dediğin gibi havayla beraber sıkılmazmış ☺️
duygusmom meliccccc ben hava aldırmıyorum ve hiç morarmam olmadi bu zamana kadar çok aman aman dikkat edilmesi gereken bisey olduğunu düşünmüyorum 😊
KlMelis Nevink hamile kalmadan once mi başlamak gerekiyo🤦♀️ ben de de kan pihtilasmasi var ama suan sadece asprin verdi doktor kan sulandirici igneyi yarin arastirma hst. alicam orasi yazabilirmis sadece 😞geç kalmiş olur muyum 6 haftalik hamileyim henüz
Asel21 Aysegulum27_ havasını alıp vur canm. Bnde havasnı aldıktan sonra bi iki damlıyordu hemen vuruyordum. 4000′lik’ti benmki de
Dlktpl KlMelis pıhtılasma ıgnesını keseyı gorup verıyolar genelde dıye bılıyorum bnm tup bebek oldugu ıcın hemen verdıler sen gev kalmadan al bıran once
Misssimsek Aysegulum27_ kapağını açarken siringanin itilecek yerini biraz çekerseniz damlamiyor bende yeni.kesfettim😆 ve siringanin içinde hava boşluğu var onu almadan vurmayın lütfen hem sertleşiyor hem. Morariyor havasını almayinca
duriskonunannesi Misssimsek kan sulandırıcı ilaçların çoğu vücutta çeşitli morartılara neden oluyor zaten ki clexanelar yapıldığı bölgede etrafındaki dokudan emilirken başlıyor etkisini göstermeye o yüzden etraf dokudaki kan damarlarındaki kanı incelttiği için kan kılcal damar dışına çıkıyor bu yüzden morartıyor şişiyor o yüzden bölgeleri değiştirip kullanmak lazım sabit bir yerde değil
Dlktpl Aysegulum27_ bende 0,6 lık kullanıyorum damlıyo bır damla cnm sıkıntı olmaz senın hangı genlerınde var