MzyynSrctn ElifNilMom barbunya yemeği ve pilav bide salata yaparım pilavın yanında komposto açarım tmmdır☺️
1Anne_ ElifNilMom geçen nohut sulusu yapacaktım kaynanam çağırdı onlarda yedik onu bugün yaptım yarın da pizza yapicam ınş fikir olsun🤭
Deleted5544 karnabahar haşlayıp sarımsaklı yoğurt döktüm, erişte yaptım bide nohut var evde. normalde calısıyodum simdi izinde olduğum icin canım sıkılıyor. çayın yanına da ıslak kek ve tuzlu kurabiye yaptım 😂 karantinadan yuvarlanarak çıkmazsam iyidir 😂🙈
ElifNilMom Deleted5544 karnabahardan tiksinen bir ben miyim ya gebelikten önce bayılırdım şimdi adına tahamülğm yok 😔
Deleted5544 Aselnur44 hazır erişte kullanıyorum ben bimde satılanı tavsiye ederim evde yapılmıs gibi tadı var bayılarak yiyoruz ailecek. makarna gibi haşlıyorum, yine makarna gibi tereyağıyla kavuruyorum sonra
Deleted5544 ElifNilMom bende hamsiden tiksindim. evdeki kimseye yedirmiyorum. doğurunca napıcaz bakalım 😂 kaç haftalıksınız? 🙈
Yasemin00 Soslu makarna ,salata ,arpa sehriye çorbası dün akşam dan kalma biraz da balık bugulama var yeter yarın akşamı iple çekiyoyom 🤪