kymkkymk2106 Kafama çok taktım acaba sizinde hamileyken adet döneminiz gelince adet ağrılar yaşıyor musunuz adet olucakmış gibi ben de oludu ama normal diyolar gebelik boyınca adet tarihlerinde adet gbi belirtiler yaşanırmış.
YaseminUslu kymkkymk2106 tam da dün kağan kocatepenin videolarını izlerken bu konuya denk geldim. Tamamen normal olduğunu söylemişti. Ben de hatta 16. haftaya kadar her regl dönemim geldiğinde kahverengi lekelenme gördüm. Ağrı çok normalmiş
kymkkymk2106 Ece06 siz kaç aylık gebesiniz benim adet vaktim normalde ayın 3 ü o yüzden adet ağrıları yaşıorm panikledm biraz
Ece06 kymkkymk2106 3.5 aylık benim ayın sonuna doğru 30-31 in de devamlı ağrı girdi bana hep 2 gün önce yine aynısı oldu hatta sanki hastalanıyormuşum gibi bi ağrı
Tugceasl kymkkymk2106 ay ay vücüt gebeliğe adapte olmaya çalıştığı için o ağrıları gününüz geldiğinde yaşamamanız çok normal ben suan 18 haftalık oldum hala günüm geldiğimde ağrılarım oluyor yataksan çıkamıyorum bol bol dinlenin bol su için Sadace
Hanife61 Tugceasl nasıl bir ağrı oluyor peki şiddetli mi kaşıklarınız da mı oluyor beliniz de falan da oluyor mu
Tugceasl Hanife61 şuan için Sadace belimde oluyor sırtım ben bacaklarımı hissetmiyorum. Ama bundan önceki haftalarda kasıklarımda ağrı yapıyordu