Aysegulum27_ Angels21 Kızlar oksapar iğnenin baş yani kapak kusmunı çıkarırken akıyor bikaç damla sizde de oluyormu bu ? Kapağı nasıl çekiyorsunuz benmi yanlış yapıyorum acaba
Syh42 Angels21 bende kullanıyorum. Ilk yapınca 2-3dk yakiyor sonra hafifliyor. Ama karnım morardı artık iğneden . Dünde iğne yeri çok kanadı. Daha da çok var 🙄 karın büyüdükçe yapılamıyormuş . O zaman kol ve bacaga geçilecek.
Aysegulum27_ Elif1998 Kızlar oksapar iğnenin baş yani kapak kusmunı çıkarırken akıyor bikaç damla sizde de oluyormu bu ? Kapağı nasıl çekiyorsunuz benmi yanlış yapıyorum acaba
Aysegulum27_ Nuriay Kızlar oksapar iğnenin baş yani kapak kusmunı çıkarırken akıyor bikaç damla sizde de oluyormu bu ? Kapağı nasıl çekiyorsunuz benmi yanlış yapıyorum acaba
Aysegulum27_ Kızlar oksapar iğnenin baş yani kapak kusmunı çıkarırken akıyor bikaç damla sizde de oluyormu bu ? Kapağı nasıl çekiyorsunuz benmi yanlış yapıyorum acaba
Angels21 Aysegulum27_ akıyor çok az ama ondan birşey olmaz sanırım kapağını da sertçe çekmeden açılmıyor zaten
Aysegulum27_ Angels21 evet çok sert mekanizması dedim boşamı gidiyor içindekiler .0.6 lık kullanıyorum karnım morardı nereye yapacağım ben kaç hafta göbek yapılıyor kola bacağa nezaman geçeceğiz
Aysegulum27_ Elif1998 çıkarıyorum akıyor ama sende oluyormu varmı taktiğin birde içinde havamı var acaba
Esra-66seker Bende kullanıyorum günlük 0.6 lık ilk zamanlar acı oluyor ama sonra alışıyor vücüt 3 aylık olduk şimdilik
Aysegulum27_ Esra-66seker kapağı nasıl çekiyorsun ben çekince damlıyor dışarı taktiğin varmı mekanizması çok sert
Esra-66seker Aysegulum27_ bende de oluyor canım çekince illa bir iki damla akıyor doktor sıkıntı olmaz demişti