Es710 İyi günler arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacaktı☺ 1)Doğum izni 32.haftada mı yoksa 32’yi doldurduktan sonra mı alınıyor? 2) Doğum izni anlaşmalı yarı özel hastanelerden de alınabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim 😊
Firdess Es710 evet 32,olduğum gün aldım bende daha doğrusu uzattım 37ye kadar özel hastaneden aldım bide
Babymam Es710 ben 32+3 üm ve bugün aldım çalışabilir iznimi 37 ye kadar çalışıcam özel hastaneden aldım canım 🤰🏻🤗
Senibekliyoruz Ben kamuda çalışıyorum arkadaşlara sordum 32+0 da almam gerekiyormuş öyle söylediler bana
ayla-bc Firdess canim bende bu ay nasip olursa uzattircam naciye hanimdi degil mi senin de doktor.direk yazdimi raporu?dogumla ilgili bir sey soyledimi bu sefer normal olur cati muanesi falan? Yaklasmis cunku seninde☺
Mrvaktas 32+0 da aliniyor hastanenin ozel yada devlet olmasi farketmiyor diye biliyorum doktorunuzdan alabilirsiniz🙂
Es710 Bende öyle biliyordum fakat öğretmenim ben 32 yi doldurup o şekilde alacaksın dediler yorgundum ben mi yanlış anladım acaba ya🙈😄
Firdess ayla-bc nasıl hissediyorsun çalışabilir misin sesi ben zaten çalışmak istiyodum hemen yazdı canım raporu. Çatı muayenesi falan yapmadı benim karnımda sertleşme falan çok oluyodu alttan baktı ultrason aletiyle bi sorun çıkmadı nst falanda istemedi canım ☺
Firdess ayla-bc geçen gittiğimde zaten normal Doğum demişti Bebek Doğum pozisyonunu almıştı suda iyiydi rapor almaya gittiğimde yine normal Doğum dedi
Es710 Babymam hayırlı olsun ☺ Birde ultrason a göre mi son adet tarihinize göre mi hesaplayıp yazdılar acaba🙈
Babymam Es710 teşekkür ederim raporda gün belirtmiyordu 32 haftalık gebeliği olup 37 ye kadar 5 haftadaha çalışabilir yazıyordu 😊
Prensesss Son adet tarihine göre 32+0 da alabilirsiniz bende öğretmenim özel yada devlet hastanesi fark etmiyor ama bir arkadaşım 31 de aldı bebeği iriydi dr yazmş vermş devlet hastanesinden almştı hatta
Aysenurtsr Prensesss ben de ogretmenim, karneleri dagitip okuldan ayrildigimda 29 haftalik olucam, ve haliyle bu dogum raporundan felan yararlanamicam sanirim 🤗
Prensesss Aysenurtsr 2 haftada seminer var seminer için rapor ayarlayın isterseniz evet benim oğlumda da cok az kullanmştm 1 haziranda ayrılmştım olsun canınız sağolsun denk gelse iyi olurdu ama 🙂
Aysenurtsr Prensesss seminere de katilmicam, tazminatimi alip okuldan ayrilicam 1 sene kendim bakicam cocuguma 🤗 Ozel okuldayim ayrica, bayram haftasina denk geldigi icin seminerleri okul acilmadan oncesine alicaklar bi 3 hafta felan 🙂
Prensesss Aysenurtsr anladım canım özel okul daha yorucu olur en güzelini yapıyorsunuz sağlıcakla büyütün bebeğinizi