Hayal11 Crinone jeli kullanmadan önce mi ilişki olmalı kullandıkdan sonra mı ilişki yaşanmalı birde jeli kullandıktan sonra yatılmalı mı yürüyüş mü yapılmalı
Bsraylmzz Hayal11 benim doktorum yatarken kullanmami istemisti ama sabah kalktigimda ic camasirim islak oluyodu doktorunuz ne dediyse bence onu ypin
Hayal11 Günde bir defa kullan dedi ama ilişkiden önce sonra demedi bebek oluşursa daha rahat tutsuz diye verdi gün aşırı ilişki ve bu jeli kullan yumurtan çatlamış tutması kolaylaşsın dedi ama yat yatma ilişki den önce sonra demedi kafam karıştı
Deleted5544 ben aşılamadan sonra kullanmıstım ilişkiye denk gelmediği icin bilmiyorum ama ilişkiden sonra kullanmak daha mantıklı geldi bana. doktorum kremi sık, yarım saat yat sonra yarım saat mutlaka yürü demişti
Hayal11 Deleted5544 bende çatlatma iğnesi vuruldum ondan sonra kullanmaya başla eğer döllenirse Bebeğin rahimde tutulması kolaylaşsın demişti ama ilişkiden sonra önce bişi demedi
Deleted5544 Hayal11 tanımadığınız bi eczaneye arayıp sorabilirsiniz bence ☺️ ama mantıken ilişkiden sonra kullanmak daha iyi sanırım, diğer türlü dışarı çıkar ilişki yaşarken. yada ilişkiyi akşam yaşayıp, crinoneı sabah kullanabilirsiniz
ggulayy Ben aşılamadan sonra kullanmıştım yatarken, bi kutu jel birikmiş içimde. 2 hafta sonra yumruk büyüklüğünde simsiyah bi şekilde çıktı😩😩 kullandıktan sonra hareket etmek gerekiyormuş meğer