Msltms Kızlar clife kaç kez kullandınız? Ben geçen ay kullandım ama adet olamadım hamile de değilim tekrar başlamayı düşünüyorum böyle olan var mı clife kullandığınızda kaçıncı kullanımda hamilelik haberinizi aldınız?
Gull2110 Msltms tavsiye etmiyorum 3 ay Düzenli kullandım hiç faydasını görmedim iki tüpümde tıkalıymıs rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım
FERAH45 Ben kullandım hamilede kalmadım. Bir etkisini görmedim ben. Şimdi hamileyim ama macunu 1 sene önce kullanmıştım 1 ay hiçbir etkisini görmedim canim
FERAH45 Msltms ben 1 ay kullandım hamile kalmak icin. Arkadasım 3 ay kullandı hamile kalmak icin oda kalmadı inanmıyorum ben öyle kürlere sayfasına bakarsanız herkes ilk kullanımda hamile ama çevremde 7 kişi aldı hepsi düzenli kullandı yürüyüş yaptı su içti 1 tanesi hamile kalmadı
FERAH45 Gizemnaz_ evet anan cevrede kullanan kimse de hamile değil canim hem o kadar Garantı bir ürün neden o kadar ucuza satılıyor bunu da düşünmek lazim
Msltms Gizemnaz_ FERAH45 Ama şöyle bir şey var içindekiler zaten bitkisel ve aktara sorduğunda veya internetten araştırdığında bile İçindekilerin neye iyi geldiğini söylüyorlar. Öncelikle sizin hamile kalamama sebebiniz nedir bunu bilip hareket etmek gerekir. Mesela benim adet düzensizliğim var polikistik överim ama sadece düzensizlik olarak gösteriyor kendini tüylenme sivilce vs belirtilerim yok.
FERAH45 Msltms bende de polikistik över vardı sadece onun harici adetim düzenliydi benim canim. Ben önermiyorum ama denemek isterseniz yine alın kullanın siz
Ladygirl Msltms benim sorunum yok yumurtlama görüyorum hormonda düzenli. Belki bi vesile olur diye ama vücut düzenimi bozmasındn korkyrm
Msltms Gull2110 Allah Allah neden öyle ama faydasını gören baya kişi var acaba bünyeden bünyeye değişiyor mu