Deri EbruTozarKanat canim benim öyle degil iste🤣 benim uyandigim zaman agrim cok ondan sonra aksama kadar hic his etmiylm agri sanki ici bos agrim hic hic olmuylr gün icinde buda beni korkutuyor
EbruTozarKanat Deri korkma nie korkuyorsun ki ağrı herkesin aynı olmaz ki kimilerinde öyle olur agrısız işte mis 😁 bulantın başladı mı peki
Deri EbruTozarKanat yok vallah bulantim hic yok, daha önce bir bebegimi kaybetdim simdi de belirtiler gidince korkuyom, keseyi gördük ama daha bebisi görmedik evham yapiyom😔
Ngulsnzdik Deri Deri kac haftalik suan bende kalp atışı icin az once doktora gectik duyamadim son adet tarihime gore 6+3 ama ultrasonda 5+3 olarak gordu doktor. Haftaya tekrar bakicak insallah duyabiliriz ya😔
EbruTozarKanat Deri benim de Yok daha Miğdemin bulantısı agrım da Yok çok ama kesem çok iyi durumdaydı en son iyi düşünelim iyi olsun. 🤗🤗🤗🤗🤗
Deri Ngulsnzdik biz daha kesenin icindeki minaki göremedik pazartesi doktorum dedi haftaya persembe gel kalp atisini görürüz. Insaallaaaaah öyledir insaallah görürüz doguruz büyütürz rabbimin izniyle🤗🤗🤗
Mel-sin Deri Bana da aynısı söyledi bugün. 😊 İnş.minnaakları haftaya görür ve kalp atışlarını da duyarız. İnş.saglikli bir şekilde kucaklarımıza almamıza vesile olur Allah'ım tüm anne adaylarına
Deri EbruTozarKanat doktorumda hersey iyi yolunda dedi ama su boa gebelik kafami bulandirdi cok isteee..
Deri EbruTozarKanat evet dogru diyorsun ama iste ekimde degil bazen bicornia unicollis uterusum var beni korkutuyor ama denicem ne kadad az evham o kadar iyi🙏😗💕
Papatyali EbruTozarKanat evet ayyy inş duyarız tıkır tıkır ya nasıl geçecek zaman 11gün var hemen geçsin istiyorum 🌸