EbruTozarKanat Bugün kesemizi gördük 🤗 çok sağlıklı bir kesemiz varmış iki hafta sonra kalp atışını duyacağız 🙏hayatımın en güzel günlerinden biri oldu 🤗 her anı farklı güzel değil mi 🤗🤗
Meltemia EbruTozarKanat hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah 😍 Bende 5+3 oldum ama doktora gitmedim henuz. Bi sıkıntı cikmassa insallah 6 haftalikken gitmeyi dusunuyorum. Umarim saglikli gebeliklerimiz olur 🙏
Sisi EbruTozarKanat oncelikle hayirli olsin canim. ah ah gercekten de oyle. Hele bir buyusun ultrssonda hareketlerini gor o daha bir baska. Rabbim hrpimizi evladimiza kavustursun saglikla insallaj 😍😣
deletedmom76 EbruTozarKanat tebrik ederim çok güzel bi duygu kalbim yerinde çıkacakmış gibi hissediyordum 😇
Bebegimibeklerken__ Tebrik ederim 😍 Kaç haftalıksınız ? Biz de kesemizi cumartesi göreceğiz inşallaj ❤
EbruTozarKanat Bebegimibeklerken__ ctesi günü bir an önce gelsin o zaman 🙏🙏🙏 5 haftalık 2 hafta sonra kalp atışını duyacağız dedi doktorumuz 🤗🤗🤗
Bebegimibeklerken__ EbruTozarKanat bende son adet tarihime göre 6+1 ultrasonda belki geriden geliyordur darısı bize hemen gelsin cımartesi 😍😍😍 dualarınızı esirgemeyin
EmreSonglSoykan EbruTozarKanat aynen bende dün kesemizi gördüm 2 hafta sonra bende duyucam kalp atısını insallah 🙏☺☺
EbruTozarKanat Papatyali fasulye gibi ❤ Onu gördükten sonra daha da çok annelik duygusuna kapıldım 😍 allah kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
EbruTozarKanat Meltemia amin amin inşallah sıkıntısız sağlıklı hamileleliklerimiz,sağlıklı kuzularımız olsun inşallah 🤗🙏🙏🙏
EbruTozarKanat Sisi o günleri görmek için de sabırsızlanıyorum zaman da durdu akmıyor sanki 1 hafta zor geçti hep böyle mi olur 🤔 amin Canım benim inşallah 🙏🙏🙏 senin ne kadar kaldı ?
Denizz01 EbruTozarKanat benim ki tüp bebek canım bilmiyorum ki yaaa 🤲🏻 Doktor 10 gün somra gel keseyi görelim dedi 💐💐💐💐💐
Ferahnefes Denizz01 benimkisi de tüp bebek 4+3 günlükken kanamam oldugu için hastaneye gitmiştim o gün 4 mm idi kese dün tam 5 haftalık oldu kese 6.5 mm idi haftaya yine gel dedi dün yolk kesesi felam yazanları gördüm doktor ondan bahsetmedi haftaya 16mm olması gerekiyorms
EbruTozarKanat Sisi olsun seninki bizimkinden büyük 😁 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏
Deri EbruTozarKanat ay he yaaaa hic sorma o kese dün aklimi basimdan aldi resmeeeen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👶🏻🍼😇