Eminenes 24 haftalık hamileyim 1 buçuk aydır doktora gitmiyoruz vinalac kullanıyordum folik asit olarak onuda kestim şuan hiçbir şey kullanmıyorum 🙄 siz neler kullanıyorsunuz
Fatma29 Eminenes regenesis max kullanıyorum canım onu da bayadır kullanıyorum. Onun dışında kalsiyum magnezyum demir hepsi var 😇
brnr09 Deletedmom137 Regenesisi siz ne zaman içiyorsunuz? Sanki sizin de bulantınız vardı değil mi? Ben de Regenesis e başlayacağım ne zaman içeyim aç mı tok mu içeyim
Sumru Artemis0 bende gyno ferro sanol kullanıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ben tok karına kullanıyorum doktorum aç içersen dokunur demişti. devit3 de günde 15 damla olarak kullanıyorum ekmeğe döküp 😂😂
MCY Benim folik asit zamanı geçti 🙄 decavit b12 kan ilacı ve rennie duo mide yanması için kullanıyorum
Brgzl Eminenes 12 haftaya kadar folik asit kullanılır daha sonrasında multivitamine başlamanız gerekir doktorunuz söylemedi mi ? Ben de imom omega kullanıyorum 12 den beri 33 e giricez
inancin_annesi Eminenes Doktorum tahlıl yaptı sonuca göre demir ilacı ve vitamin verdi. elenatal 1 ve feramat
1989-- Eminenes ben 14. Haftadan beri 2 tane vitamin kullaniyorum birisi elenetal1 digeri osteocare sanirim siz vitamin almakta biraz gec kalmissiniz