Meryem15Denizzz Ozgee11 seninkiyle aynı mı ağrı bilmiyorum ama 1 haftadır geçmeyen ağrım var başta sol kalçama girdi ağrı hafif di ama 2 gün sonra çok şiddetlendi şişti bacağıma vurmaya başladı yürüyemiyorum üzerine basamıyorum ayakta pantolonumu bile çıkarıp giyemiyorum oturtamıyorum soldan sağa dönemiyorum bile o kadar ki çok kötü😭
Deletedmom115 Ozgee11 doktoruma bahsettiğimde bunun kalsiyum eksikliği ile alakalı olduğunu söyledi, süt yoğurt kefir tüketmemi söyledi
Muberraonur Ozgee11 bana da kalça ağrısı oldu kaç hafta ağrı çektim tek bi noktada ağrı vardı hareketimi kısıtladı ne olduğunu anlayamadım fıtık sandım hatta ama geçti Hiç bişey kullanmadım
Senna Ozgee11 10 +2 haftalik hamileyim ilk haftalarda bel agrim cok oluyordu simdi ise kalcama vuruyor ve kramplar giriyor egilirken falan cok zorlaniyorum bende
Kvlkgzmerhn Hic bişey kullanmiyorum kalcam sızlıyor batıyor yorulunca oluyor uzaninca da oluyor doktor devacit vermişti hap ama cok büyük yutamıyorum
Serpl Kalça ağrısı kramp gibi giriyor banada o an dayanılmaz Bi acı yaşıyorum sonra geçiyor şükür. Bide bebek hareket edip vurdukça da kramplar oluyor normal midir bilmiyorum kontrolede gitmedim
babys-20 Doktorunuza söyleyin , magnezyum veriyorlar kalça çatı ağrısında , tabi önce hekim değerlendirmeli
Hatcefatma Benim de gece uykuda çok oluyor kalçadan bacağa kadar vuruyor uykudan kalkıp yürüyorum yani doktora dedim magnezyum verdi