Sdaakll 24+4 haftalık hamileyim surekli el parmaklarım uyuşuyor gece uykumdan uyanıyorum kollarımı hissetmiyorum durduk yere gün icinde parmaklarım da aynı sekilde uyusuyor hamilelik surecinde bu durumu yasayan varmi ? Varsa nasil cozumler onerebilirsiniz?
Balgebe Sdaakll benimde oluyor bunların yanı sıra fazla kramplar oluyor bacaklarım da gebelikte normalmiş , magnezyum hapı verdi doktor kullandım ama pek fayda etmedi olağan şeyler dediler
huysuzpandaci Sdaakll evet bende de oluyo karpal tunel sendromu denıyor gecelerı uyandıracak sıddette oluyor ancak su an magnezyum hapı içiyorum tam geçmedı ama daha rahat uyyorum en azından ama su sıralar bırakmam grek sanırım yıne baslıyacak:(
Fatma29 Sdaakll benim de öyle oluyordu başlarda hatta hiçbirşeyi tutamıyordum magnezyum verdi doktorum çok şükür şuan uyusmalarım bitti
Cimcime12 Fazla tuz tüketiminden oluyo turşu vs dende dikkat et bol su iç geçiyo geçmezse doktoruna danış birde günde bir tane soda iç magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyosa bile iyi geliyo hem bebişlerinde kemik gelişimini destekliyo 🤗