- Lansinoh tekli elektrikli göğüs pompası:
İyi ki almışım dediğim ürünlerden biri. Oğlum emmedi, emmek istemedi mecbur kullandım ama keşke ikilisini alsaydım dedim. Tek dezavantajı valfların çabuk bozulması böylece pompanın bozuk olduğunu vakum gücünü kaybettiğini bilmiyordum sütüm yok diye ortalıkta dolaşıyordum.
- Fisher Price oyun halısı:
Oğlumu doğduğundan beri hep altına yatırdım. Böylece motor becerisi gelişmiş oluyor onlarla baya vakit geçirmiş oldu.
- Mustela ürünleri:
6,5 aydır kullanıyorum ve başka ürün tanımam. İçeriğinin temiz olması da ayrıca içimi rahatlatıyor.
- Silvernurse gümüş kapak:
Kullanamadım emmediği için evde boş boş duruyor. Ama kullansaydım işe yarayacağını düşünüyorum.
- Kıyafetlerimiz:
Gnelde H&Mden aldım en kalitelisi orası zaten. 2-4 aylık almıştım ve iyi ki öyle almışım çünkü oğlum toplu doğdu küçük alsaydım az giyecekti.
- Sleepy bebek bezi:
Memnunum taşırma vs oldu ilk başta ama o gayet normal alışana kadar oluyor. Pişik vs olmadı bizde.
- Sleepy ıslak bez:
Memnunum
- Maxi Cosi Mura Plus 3 bebek arabası:
Çok ama çok memnunum mağlum bizim yollarımız biraz inişli çıkışlı o yüzden büyük tekerlekli bebek arabasını tercih ettim.
- Maxi Cosi Cabriofix otokoltuğu:
ADAC den başarılı geçmesi benim için çok önemliydi o yüzden aldım hemde bebek arabamızla da kullandık hatta kullanıyoruz da
Bunlar benim aldıklarım, size biraz da olsa yardımcı olmak için değerlendirdim. 🥰♥️