Reyhannn_ 32 haftalığım. Bebeğim henüz doğum pozisyonunu almadı. Doğuma kadar alır mı sizce?veya sizde durumlar nasıl? Doğumu atlatanlar anneler sizin nasıl oldu?
Nisa-Nalbantoglu Reyhannn_ canım Bende 31+5 teyim. Doktorum 37ye kadar dönebilir hiç acele etme dedi bana:)
Darkgod Reyhannn_ bende 32 yım 30da almamıştı şimdi yeni allmis iki gün önce öğrendim alır canım doğuma kadar
Kk39 Hiç dert etme bol bol dua et daha erken son anda doğum anı bile dönebiliyorlar sabırla bekliycez benimde 33. Haftam ama doktorum hiç doğum kanalına girdi gibi bisey demedi daha çok erken net bisey söylenmez dedi
CigdemMeryem Şu an doğum pozisyonu alsa bile son haftada ters dönebiliyor şu an buna kafanızı takmayın bence.Önemli olan son haftadaki pozisyonu,başı aşağıya inmesi için secde pozisyonu alın sürekli gebe okulunda ebe söylemişti
Kayarozlem8023 36+5 daha dün döndü 😂😂😂 32 de dönmüştü 32 den sonra toplamds 4 kere daha döndü içinizi ferah tutun döner daha bol bol emekleme ve secde pozisyonu alın dönecektir
MCY Doğum esnasında öncede dönen var canım benimde tersti 38+2 haftalığız normale döndü bekle döner inşaAllah
Arzuarzu Bende 31 haftalığım hala yan pozisyonda bende merak ediyorum ne zaman dönücek ama arkadaşlarında dediğini herkes diyor doğuma kadar illa ki döner diye inşallah dönerler🤷🏻♀️
Kayarozlem8023 Reyhannn_ bundan önceki dönmelerini sancı olarak hissettim ama bu en son dönmesini hissetmedim sezeryan olmaktan çok korkuyorum da aşırı stres yapmıştım dönemdi sanırım diyerek girdim ultrasona doktor şaşırdı dönmüş annesi kafası diye poposunu sevmişsin sen dedi 😂😂
Reyhannn_ Kayarozlem8023 ah iyi bari kuzum ya inşaallah benim de döner de ben de sezeryqn istemiyorum. İnşaallah hayırlı sağlıklı bir şekilde normal olur 🥰🥰
Kayarozlem8023 Reyhannn_ inşallah canım bol bol emekleme ve secde pozisyonu yap canım çok faydası oluyo dönmesine