Merve6046 Kizlar 19 haftalik hamileyim ama kac gundur dilimde yaralar ve bugunde dilim bembeyaz olmuş daha once basina gelen varmi acaba lutfen bi bilgi verin😔
gldnn Merve6046 benim basima geldi karbonatli suyla agzimi calkaladim iki gun ugrastim sonra gecti zaten cok illet bisey gecmis olsun
Deletedmom137 Merve6046 gebeliğimin başından beri var meyve tarzı bişey yediğimde dilimde kabarcık çıkıyor ve yanıyor sizinde mi öyle?
Balgebe Merve6046 o çok kötü birşey günlerce ağladım o yaralar yüzünden doktor ilaç vermedi gebe olduğum için , karbonatlı su ile garlara yapıp tükürdüm biraz iyi geldi
[silindi] Merve6046 benimde nerdeyse 2 haftadır geçmedi mecburen sağlık ocağına gittim geçen hafta doktor kansızlığın başlamış olabilir dedi kan değerlerime baktı kanım 10a düşmüş. Seninde belki kansızlıktandır canım
Merve6046 Deletedmom137 benimki oyle degil kesik kesik sanki dilim ve acıyordu fircalayinca felan bugunde baktigimda filim bembeyaz di hani yemek yenmeyince olurya öyle
Deletedmom137 Merve6046 o beyazlık bendede var sanırım gebelikten bende çözüm bulamadım kulak burun boğaza dahi gttim vitaminlerm gayet iyi mide problemlerinden olabilir dendi benim çok kusmam vardı bende ona bağladım😃
Merve6046 Deletedmom137 bendede biraz kansizlik var bnde o yuzden herlde diyorum doktora gitmeyede korkuyorum bebege zarari olursa die endiseliyim ne yapcaz bilmiyorum 🙄 siz kac haftaliksiniz canim
Deletedmom137 Merve6046 23 kuzum yarısına kadar geldik bakalım Allah yardımcımız olsun insan herşeyden tedirgin oluyor
Merve6046 Bn daha 19 haftalik 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gitcem bakalim yaparlarsa ozaman soylerim doktora artik
Merve6046 Balgebe bende oyle yaparım artik umarim biran once geçer Rabbim hepimizede saglik sıhhat versin saglicakla kucagimiza alalim yavrularımızı
Merve6046 [silindi] evet canim bnde yaptırdım kanim 10.64 cikti o yuzden sabah aksam gyno ferro sanol kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
[silindi] Merve6046 ferrum sanıl hausmann kullanıyordum ona rağmen düşmüş doktora da gösteremedim sonuçumu değiştirir herhalde ilacımı 🤔