DamlaNur29 Kızlar ilk gebeliğim 3 4 gündür yemek yedikten sonra yediklerim sanki mideme oturuyor ve sırtıma agrı yapıyor bazende göğsüme gaz sansıcı gibi vuruyor malum kötü bi dönemdeyiz korkuyor insan
Yldrmbytkn DamlaNur29 az az sık sık yemeye çalışın ve yedikten sonra uzanmayın hareket halinde olun benimde çok oluyordu bu dediklerimi yaptim şuan hafifledi artik öyle çok olmuyor
58_edaygmr_58 DamlaNur29 canım bende akşam yemeğinde yemeği fazla kaçırıyom yedikçe yiyesim geliyor çok yedikçe yemekten hemen sonra ağırlaşıyom başım dönüyor yerimden kalkamıyom miydem azına kafar dolu oluyor normal bence senin yaşadıkların da yediklerine dikkat et rahatsız eden bir şey mi yiyorsun acaba
Anne1234 DamlaNur29 her hamilelerin yaşadığı genel bir sorun bu korkmayın az az sık yemeğe çalışın uyurken yanmanız devam ederse sırt üstü yatın solunuza ya da sağınıza yatmayın
mhmtcnr DamlaNur29 Ben de bir kaç gündür böyleyim. Sonra da gece rahatsızlanıp istifra ediyorum. Daha az ve sık yemeyi deneyeceğim.
DamlaNur29 Yldrmbytkn teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun tek bende olmuyormus gögüs agrısı olunca başka seylere yoruyır insan
DamlaNur29 58_edaygmr_58 aslında az yiyorum normalde dolu dolu yerdim ama bende bebek yokkende vardı reflü dokunuyodu yediğim şeyler şimdi cıkılmaz hale geldi bazen soda içiyorum bazen gaviscon vermişti doktorum cok zor durumda kalırsam içiyorum onu
DamlaNur29 Anne1234 teşekkür ederim ilaç içsemde oluyor oturuyo mideme sanki ilaç bazen hemen yatıyrm yemekten sonra ondanda oluyo galiba
58_edaygmr_58 DamlaNur29 anladım canım Soda iç bebeğe de faydası oluyor muş inşallah geçer hemen yormaz seni