Bahar4516 Ya psıkolojım ıyıce bozuldu :( ıkı olsureym yda ıshal olayım hemen ona baglym yaklasık 7 8 gündür evdem cıkmıyorum sadece eşim çalısıyo fabrıkada :( nasıl yencez biz bu psıkolojıyı :(((
Ceylan12334556789 Bahar4516 benim eşimde fabrikada çalışıyor köpekler hala izin vermediler ya geç evde durun diyorlar hem izin vermiyorlar ne yapacaz bilmiyorum ya eşime bile yaklaşamaz oldum 😡
Aysenes Bahar4516 ishal degilde kuru öksuruk ve önemlisi atesten korkmali ishal cok olmyo diye duydum. Insallah tez zamanda biter bu illet virus 😔
Eminapasali Ceylan12334556789 kızlar dua edin esiniz çalışıyor çalışmayıp maaşı kesilenler de var rabbime sığınacağız bu hastalıktan kurtarsın milletimizi 🙏
Ceylan12334556789 Eminapasali canım benim tmm ama sağlık olmadıktan sonra parayı napayım ben bu vürüsün ne kadar tehlikeli olduğu apaçık ortada yani evde kalın diyorlar ama fabrikaya devam ettiriyorlar nasıl oluyor bu ben canımın derdindeyim paranın değil sigortalı eşim devlet parasını elbet verecek ama sağlık giderse neyin kıymeti var