Msltms Kızlar bu ay birlikte bekleyelim neler yapıyorsunuz ? İlaç mı kullanıyorsunuz , tedaviye mi başladınız , yoksa benim gibi kür mü yapıyorsunuz? Ben bu ay incir kürünü denemek istiyorum deneyeniniz var mı ? Eşimde benimle birlikte kullansa olur mu?
Slna Msltms valla ben o kadar ay içtim bende bi ise yaramadı. Günlük hayatımda bile evdeyken sürekli elimde havuç vardır mesela normalde de çok yerdim öğrendiğimde de devam ettim ama ne havuç ne incir. Iiiih yani gülüm Ha şu var , belki sende ise yarayabilir. Ki inşallah yarar. Ama bende yaramadı
Gizemnaz_ Msltms cnm bende sogan kurunu denedim bu ay 3 nisan da bakalim neler olucak haber veririm sizlere🙏
hava123 Msltms canım ben yanıklar baharattan pko aeti almıştım gecen ay kullandım kistleri dökceğini söylemıstı ve gercekten bu ay uzun ve agrılı bi adet donemi gecirdim. Sımdı ıse aynı yerden yumurta gelıstırıcı ve catlama ozellıgıne sahip bitki ekstreleri ve macun gelıcek ona baslayacagım ıkı aylık bir kür
Msltms Slna kuzum bende bi kaç kişiden duyduğumda işe yaramamış çiğ mi tüketsem acaba ya bilemiyorum kafam karışık
Msltms Demir1 soğan suyunu ben 10 gün denedim yani tadı çok iğrenç günde 1 kere içmiştim işe yarasa yarardı bence bilmiyorum bende bir şey olmadı canım ben düzensiz kullanmıştım
150_gelartik Gizemnaz_ soğanı yumurtlama gününe kadar yaptim 5 6 gün sürdü o da. Tamamlayamadım canım sen tamamlayabildin mi
Gizemnaz_ 150_gelartik evet canim yarida birakinca faydasi olmuyormus ovu da kullanmadim sabah aksam 15 gun ictim 3 nisan regl gunum bakalim
150_gelartik Gizemnaz_ demek öyle ondan faydasını göremedim ben. Az kalmis inşallah hayırlı haberi verirsin bizlere . Ben de incir yiyeceğim bi de senin gibi ovulasyon takip edeyim diyorum