Kbra-akcn Yaklaşık dört beş gündür gribim hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum. Çok halsizim aşırı balgam var evde doğal yöntemlerle ne iyi gelir acaba balgam içinde
diloscn Kbra-akcn nane limon,bal karabiber,pekmez,meyvelerle falan geçirdim bende canm.antibiyotik flan alamadığmz içn doğal antibiyotk sarmısak yutmştm kçk bi parça
Faray Kbra-akcn bol bol ıhlamur ılık bronşlarını yumuşatır. Tavuk suyuna çorba bol soğanlı olsun. Ağrınız olduğunda parol içebilirsiniz. Geri kalan dinlenmek maalesef doğal yolla geçmesi 10 gün sürüyor
Canan_gun55_ Kbra-akcn ıhlamur kaynatıp içine limon sık canım o hem balgama hem gribe iyi geliyo bn geçenlerde 2 günde atmıştım öyle gribimi ama bu kez atamadım dün doktora gittim şurup verdi antibiyotikle
Evita Kbra-akcn çok acı ve tadı berbat ama ben zencefil çiğnemiştim günde 1 kere, boğazımdaki iltihabı söküp attı.
Masal6161 Sıcak su yap 1 bardak içine 1 yemek kaşığı bal,tarcın,limon sık 3-4 gun gunde 1 defa yap ben öyle iyileştim canım gun içindede sıcak su iç boğaz kuru kalmasın