Roje Kizlar 2 haftadır hiç kilo almadım onun öncesinde bebeğimde almamisti doktor kontrolüm haftaya Çarşamba sizce bu 2 haftada ben almamış olsam bile bebeğim almış mıdır
ayse1609 Roje Canım bende hiç almamışım bu hafta ama bebeğim 800 gr almış almıştır merak etme yediklerin ona gitmiştir
Bebisveannis Roje merhaba, ben de 36 küsürdeyim iki haftada bir kilodan fazla vermişim ama bebiş 800 gram almış. Bizimle alakalı değil sanırım merak etmeyin o yüzden, içinizi rahat tutun 🤗
MerveLiva Roje evet bebeğim kilosunun seninle ilgisi çok yok anne kilo dahi verse bebek kilo alabiliyor bununla ilgili annee tv de ceyda düvenci bahsetmişti 30.gebelik haftası yayını
Roje Bebisveannis 2 haftada mi 800 Gr almış çok güzel ya darısı başıma peki o iki haftada nasıl beslendiniz
Roje MerveLiva 31den 34 kadar olan sürede ne aldım ne verdim ama bebeğim sadece 100 Gr almış bundaan dolayı üzgünüm şuan 36 oldum ele avuca sığar mı diye evham yapiyorum
MerveLiva Roje benımde ıkı hafta sonra kontrolum var bebeğin gelişmnide çok merak ediyorum ama bu durumda da nasıl gıderim hiç bilmiyorum Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Roje MerveLiva riskli bölgelerde değilseniz haftaniz ilerlediği için aksatmayin derim benimde Çarşamba günü kontrolüm 37 oluyorum gidicm