Tugbakarciga Balkuzu01 daha mercimek kadar. Bebekten dolayı büyümüş olması imkansız. Kilo aldıysanız ondan büyümüştür
Zeyneptoprak Balkuzu01 ilk başlarda vücut bebeğe hazırlık yapar canım gaz dolar şişkinlik olur benim 6 aya kadar hep şişti karnım sonra sonra bebek yerini kapladı
Balkuzu01 Tugbakarciga ya aynen bende öyle düşünüyorum ama fazla bi yemek fln da yemiyorum.normalim regl şişkinliği de kalmadı diye düşünüyorum ikiz olabilur mi acaba
derindemir Balkuzu01 ilk hamileliğimde daha 2 aylıkken bile karnım çıkmıştı.tayt giydiğimde resmen göbeğim vardı.kilo almamıştım hiç hamilelikle göbeğim çıkmıştı.bence vücut ya gaz yapıyor ya da bir sebepten şişiyor.2. trimesterse normale dönecektir.vücut alışıyor şu an değişime
hilal_yener Balkuzu01 ne alakası var canım benimde öyleydi 5 aylık insanın karnı vardı resmen bende 1 aylık hamileyken bide bende öyleydim yani
Mrsozel ay olmadan karın pek şişmiyor canım ama benimde ilk haftalarda kilo almış gibi bi anda göbeğim çıkmıştı
ilayecemom Balkuzu01 benimde o haftalarda kocaman olmuştu ama gazmış canım şimdi 13 haftalığım ama minicik bi sertlik var sadece gazda gitti 🙈
Hashasim2020 Ben aynı kilomdayım 10 haftalığım karnım çok şiş gazdan normalde bu kiloda karnım asla çıkmaz ama o kadar şişkinlik oluyor ki hele birşey yer içersem direkt şişiyor