Kızlar en sonunda bana da kısmet oldu doğum hikayemi paylaşmak….Burada okurken o hıkayelerı gozlerım dolu dolu,hep derdim Rabbım bana da kısmet et diye.Şükürler olsun şuan emzirip uyuttuğum oğlumun beşiğinin yanından yazıyorum.37.hafta olur olmaz aldı beni doktorum doğuma.Hem yaşım(39 yaşındayım)hem daha önce geçirdiğim iki miyom ameliyatından dolayı bekletmek istemedi.Genel anesteziyle ameliyat oldum kalp yetmezliğimden ötürü.Doğuma girerken anne olmak isteyen şifa bekleyen tüm annelere dua ederek girdim.Burada bana dua için isim veren arkadaşlarım vardı o isimlere dua ettim.Ameliyathaneye girdikten ve çıktıktan sonraki süreçleri paylaşmak istemiyorum belki benim daha önceki ameliyatlarımın etkisi vardır biraz zordu çünkü.Burada kimseyi ürkütmek telaşlandırmak istemem inan kendinize gelip bebişinizin yanağını yanağınıza değdirdikleri ve al bu senin yavrun dedikleri an ağrı sızı dikiş hiçbir şeyi hissetmiyorsunuz.Sanki dünyanın en etkili ağrı kesicisini vermişler sizi uyuşturmuşlar gibi oluyor.Ben ameliyattan 5 saat sonra ayaklandım dikişime ağrıma sızıma bakmadan sizden süt bekleyen bir melek varken yanıbaşınızda inanın zaten yatamıyorsunuz.Şimdi burda özellikle yeni doğan annelerine önemli tavsiyelerim olacak: bebişinizi ilk etapta yarım saat sonra 1 saat aralıklarla MUTLAKA EMZİRİN.UYUYORSA UYANDIRIN TOPUK ALTLARI VE KULAK MEMELERİ UYARILMAK İÇİN ÖNEMLİ NOKTALARI MUTLAKA UYANDIRIN UYANDIRAMIYORSANIZ ENJEKTORLE DE OLSA AGZINA SÜT DAMLATIN.BEBEK UYUYARAK BÜYÜR AÇ OLSA AĞLAR GİBİ LAFLARA KULAGINIZI TIKAYIN.SÜREKLİ UYUYAN BEBEKTE SARILIK DEĞERİ YÜKSELİYOR KAN ŞEKERİ DÜŞÜYOR BAŞIMIZA GELDİ ORADAN BİLİYORUM:(IKINCI TAVSIYEM KAYISI HOŞAFI.ARKADAŞLAR BEN BÖYLE MUCİZEVİ BİR ŞEY GÖRMEDİM ALLAH RAZI OLSUN BURADAN OKUMUŞTUM BEN DE VE YAPTIM HEM SÜT YAPIYOR HEM SİZDEKİ VE BEBEKTEKİ GAZI ALIYOR.HER GÜN İÇEBİLDİĞİNİZ KADAR İÇİN.VE EN ÖNEMLİ TAVSİYE ŞÜKREDİN RABBİMİZİN BİZE VERDİĞİ BU MUCİZEYE HER BAKTIĞIMIZDA YAPMAMIZ GEREKEN EN ÖNEMLİ ŞEY BENCE BU…ŞÜKÜRRRRR🤗😘❤️❤️