Yasmnguull Aç mı gittiniz tok mu ? Birde benim doktorum cinsiyetine de bakıcak bu ayın sonunda ( ısrarım yüzünden) 🤭 giderken çikolata yemek istiyorum hareketli olsun diye ama kan vericem bilemedim 🤷🏻♀️
Zlhaa Yasmnguull ayrıcaçikolata yedim ekstra bacaklarını kitlemişti aşırı hareketlendi doktor tam bakamadı oyüzden
RabiaMG Yasmnguull tok gittim ensesini gostermedi on dk ugrasti doktor yarim saat yuru dedi hem yurudum hem cikolata yedim o sekilde gordu sonrada kan verdim🙂
ilayecemom Yasmnguull aç tok farketmiyor canım ben baya tok gitmiştim birde üstüne çikolata yedim bir sorun olmuyor 😇 tek sorun bebeğim çok mutlu olduğu için hoplayıp zıpladı ense kalınlığını yakalamak zor oldu 🤭😂
Zlhaa Ben gittiğimde doktor erkek gibi dedi canım .. bugün hastaneye değil özele gittim cinsiyet için kız gibi dedi kafalar karışık anlayacağın 😂😂😂
Zlhaa Yasmnguull ikili teste gittiğimde 12 haftalıktı canım şimdi 15 haftalık olduk 😍yeni ben yedim aşırı hareketlendi bakamadık bacakları kitlemişti
Zlhaa Yasmnguull evet canım tok gittim ense kalınlığına bakıldı hemen sakindi bebek ama bugün göstermedi kendini çikolata yediğimden ama her anne ve bebek farklı zaten bu haftalarda cinsiyeti yeni oluşuyor
RabiaMG Yasmnguull evet canim burun kemigi ve ensesine baktiktan sonra kan aldi ama ben bulantim oldugu icin onceden sormustum tok gelebilirsin ac olman gerekmiyor demisti ertesi gunde sonuclarim cikmisti