Tugbaiklima busra-mutluanne1 sancılarınız var.anladigim kadarıyla bekli bi dakika da yükselmiş . Kaç haftaliksiniz
melindam busra-mutluanne1 20 dkklık nstde 1 Kez Pik Yapan Sancınız Var Oda Zaten Doğum İçin Yeterli bir sancı Değil. Ufak Ufak Kasılmalar Olmuş Siz Yinede Takip Edin Kendinizi Uzun Süren Düzenli aralıklarla Gelen Sancıda Gidin Hastaneye Ancak bu Sancı Doğum için Yeterli bir sancı Değil
SenaDerin Nst gayet iyi 👍🏼 Alt taraf sancıyı gösteriyo herhalde ama orayı bende anlamıyorum 😂 bebekle alakalı kısımda prof oldum 🤗
busra-mutluanne1 SenaDerin teşekkür ederim aynen kalp atımı gayet iyi deyip gönderdide bende sancı kısmına takıldım niye ona bişey demedi diye🙂 sancım çıkmış bi yerde ama onuda önemsemedi sanırım
busra-mutluanne1 Tugbaiklima 37olduk dün gitmiştim doktora doktor gayet iyi dedide bende bi yerde ilk defa bu kadar sancı çıktı niye hiç bişey demedi diye merak etmiştim 🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 Nuremine 37.haftadayız doktor gayet normal dedi nstye iyi dedi gönderdide bende hiç bu kadar sancı çıkmamıştu ondan merak ettim
Nuremine busra-mutluanne1 normal canım benim 36. Haftamda bu şekildeydi zaman geçtikçe süresi kısalıyor 10 dk 7 dk 5 dk seklinde olmuştu benim 😊 bu haftalarda gayet normal önemli olan bebeğinin kalp ritmi o iyiyse hiç sorun yok 😊
busra-mutluanne1 melindam teşekkür ediyorum cevabınız için zaten yeni 37.haftamıza girdik doğum için biraz daha vakit gerek allah izin verirse sadece ilk defa böyle yükselen sancı gördüğüm için merak ettim tekrardan teşekkür ederim🙏🏻
busra-mutluanne1 Nuremine doktorda sizin gibi cevap verdi teşekkür ederim ilk defa böyle sancım çıktı ondan merak ettim çok teşekkür ederim🥰
Tugbaiklima Nurak Bende de aynı durumdayız. 39 haftalık olduk hala nst de tek ufacık bi çizgi şancı bile çıkmıyor 🤷🏿♀️
busra-mutluanne1 Nurak inşallah olur insan zaman yaklaşınca bi belirti bişey bekliyor değil mi artık kavuşalım evimize dönelim hastane yüzü görmeyelim istiyor rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah 🙏🏻
busra-mutluanne1 Tugbaiklima allah yardımcınız olsun hayırlı kolay doğumlar versin inşallah tez vakitte kavuşursunuz kuşunuza❤️