Ayad36 Meraba arkadaşlar 32+4 olduk doktorum gebelik şekerim çıktı diye gebeliği 38 yada 39. Haftada sonlndırmamız lazım dedi, varmı böyle sorunla karşılaşan?
Hasibeee Ayad36 canım 38-39 bebeğin alınmasında Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz zaten sezeryanla o haftalarda alınıyor. Asıl sıkıntı şeker. Hemen bir diyetisyenle görüşmeni ve şeker diyetine başlamanı tavsiye ederim hamurişi tatlı vb yiyeceklerden uzak dur.
Nihanus Ayad36 37. Haftadan itibaren günü dolmuş oluyor canım 38. Haftada alıyorlar tüm sezeryanları zaten 39u bekleyen doktor bile nadir 36. Haftadan itibaren doğumlar beklenen haftayla uyumlu bile sayılıyor 😊
Pearly Ayad36 bende de seker cıktı ama cocuğun kılosu boyu haftası ıle uyumlu o yuzden erken doğumdan bahsetmedı.
Ayad36 Busbusvehashas diyet yaptım ama değişen bişey olmadı insülin başladı doktor günlük 5 ünite vuruyom düşürüyor oda şekerimi ideal şekere denk geliyor
Ayad36 Busbusvehashas ilk zamanlar doktorum 1 hafta önden gidiyor dedi ama şimdi hafta ma uyumluymuş karın çapım
Cmrtgc Diyet yapın beyaz ekmek un makarna pasta börekden uzak durun. Kepekli ekmek yesillşk yiyin ve protein agırlıklı beslenin, bebegin boy ve kilosu nedir
Ayad36 Cmrtgc bende kepekli ekmek ters tepti galiba 😊 kepekli ekmek ve yumurta yiyince tavan yaptı şekerim o yüzden bıraktım ama genel anlamda söylediğin gibi besleniyorum
Nihanus Cmrtgc kepekli ekmek şeket için iyi değil içinde şeker içermeyen tek ekmeğin siyez ekmeği olduğu araştırmalarla kanıtlanmış doktorum anlattı banada
Ayad36 Hasibeee işte bende sezeryan istemiyorum normal doğum yapayım istiyorum ama işte şeker olduğu için doktorum riske atmak istemiyor, hamur işini tatlıyı çıkardım hayatımdan ama bazen canım istediği azda olsa kaçamak yapmıyor değilim 😊
Busbusvehashas Ayad36 haftanız dengelendiyse ve şekeriniz diyetle veya insülin ile dengede gidiyorsa sezaryen sebebi olamaz diye biliyorum Dr Erhan Karaalp daha önce bu konuda instagramda yayın yayın yapmıştı .. sağlıkla gelsin inşallah yine de hekimler ne derse doğrusu oldur en fazla başka bir hekim daha görür sizi 🙏🏻
Ayad36 zelis63 sezeryanla düşünüyor doktorum o yüzden 1 2 hafta şeker olduğu için beklemeye gerek yok diyo
zelis63 Ayad36 sezeryanla olacaksa zaten 37. Haftadan sonra gün veriliyo ve buda erken doğuma girmiyo. Ben haftanın erken oldugunu anladm gecmiş olsun sağlıkla gelsin bebiş 🙏
yarennn79 Ayad36 ben tip 1 Diyabet hastasiyim ve benim başka hastalıklarımda var benim doktorum bile Sezeryan düşünmüyor açılman olursa suni sancı verir 46 da alırız dedi neye dayanarak Sezeryan diyor
Ayad36 yarennn79 bende anlamadım şekerden dolayı sonradan annede kalmasın diye sezeryanla alırız dedi ama söylediğiniz gibi onca şeker hastası normal doğum yapabiliyor 🤨
Ayad36 Busbusvehashas inşallah çok teşekkür ederim virüsden dolayı doktora gitmeye korkar olduk bakalım ankaraya gitmeyi düşünüyorum doğum için
Nihanus Ayad36 inşallah canım ama kilosu nasıl? Kilolu oluyor şekerde çocuk normale o yüzden zaten genelde almıyorlar