AyaYlmazYldrm 6745 bnim 2. Hamileligim ilkini 18 de hissetmistim bunu 16 da hissettim ama oyle hergun deil canim arada bir cok hafif
1989-- 6745 ben 19 da cokk hafif hissediyordum ama 21 e girdik siddetli hissetmeye basladim dışardan bile belli oluyor hareketleri
Naime_mva Vallah canım bizde 20 olduk ama ,ara sıra ben bebek hareketi diye biliyodum bi kipirdamalar vardı,ama bakıyorum kaç gündür tık yok,kiloluyumda biraz ne zaman sürekli hiss ederim diye düşünüyorum.
Busraer Naime_mva bende kiloluyum 19 da hiseettim 25 haftayım hissediyorum ama karsımdaki kisiye hissettiremiyorum yağdan dolayı
DeReNAsYa 18+4 hissettim ilk gayet belliydi suan 20 haftaligim esim elini koyunca hissedebiliyo hareketini yakinda hissedersin 😘😊
drkgrss Ben 20 haftalığım hissedemiyorum , herkesin tamamen değişiyo ,16-24 hafta arası hissediyormuşsun
AyaYlmazYldrm 6745 boyle karninda pit diye bisey vuruyo gibi bi anlik guzel bir his boyle cikolatabye uzan ayaklarini boyle kir kendine dogru blki hisswdersin
Tontinimontin Jamunakya ya psikolojik mi bilemiyorum ama şöyle 10. Haftadayız elimi sağ kasığıöda bekletip yoğunlaştığım da sanki yuvarlak halkaailar var gibi hissediyorum ama sol da kesinlikle yok eşime de söyledim inanmadı sonta ona yoğunlaşıp bekle dedim oda sonra inandı bu ne acaba suyunu mu hissediyorum acaba
Yldrmbytkn Bu benim ilk hamileliğim 15ci haftada seyirme olarak hissetmiştim bi kaç defa 17 de pıt pıt atıyordu sonrası zaten hiç durmadı 31 olduk😂
Mrskantar Kızlar 16 olduk bizde ve bugün sabah sol kasığımın üstünde pıtpıt pıt seyirme gibi hareketler hissettim bebişin hareketleri olabilir mi acaba ilk defa böyle bişey oldu 😃
Tontinimontin Busraer yaa bende hep oğlum olacak gibi hissediyorum nedense 🙊 erkek olunca öyle mi oluyormuş, çevremdeki herkes kız dese de hatta vaatleri olanlar bile var 😊