Fulyasare suyumu patlatırken eliyle girmesi acıtıyor biraz onu da sürekli yapıyo zaten açıklığa bakim derken yoksa sıcacık su akıyo bacaklarınıza doğru ısınıyosunuz 😄 valla biz doktor için ücret ödicektik iyiki de ödememişiz çünkü ıkın demek ve dikiş atmaktan başka birşey yapmadı doktor normal doğum olduğu için olayın çoğu annede bitiyor bi aksilik olmazsa inşallah. Her hastanede aynı muamele olmuyor ama ben çok kez odada yalnız kaldım ebeler gelip gitti doktor başka doğumdaydı o sıra ıkınma hissim gelince çağırcaklardı sanırım ilk doğumumda da başımda ebe beklemişti çocuk çıkmayınca kesi atması ve dikmesi için doktoru çağırmıştı mümkün olduğunca kendinizi salmayın ıkınmayı ve nefes alıp vermeyi bilinçli şekilde yapın ozaman doğumun her safhasına hakim oluyorsunuz kızımda hiçbirşey bilmiyordum nasıl oldu anlamadım ama bunu saniyesi saniyesine anlatabilirim 🤗 Ben öksürdüğüm için doktorum dahiliyeye haber verdi ateşim normal çıktı oda doğumhaneye gelip sadece sırtımı dinledi çok acil bişeyi yok dedi birde çıkarken baktı yine sorun yok dedi ilaç verdi öksürük için okadar 🤷♂️