Bslays22 Sizde de sabahları ya da gündüzleri değilde tam gece yattığınız zaman mide bulantılarınız başlıyor muydu? 😢
Betulbekil Bslays22 37+3 teyim hiç midem bulanmadı şükür ama tam yatarken mide yanmam oluyordu hala daha oluyor 🙏🏻
aselmehtap Bslays22 Bende öyleydi sabah öğlen hiçbir şey yok hatta akşamda çok iyi ama yataga geçtim mi sanki bi şey oluyordu mide bulantısı yanma 🤭😓
Emrine Bslays22 herkesin sabah kalkınca bulanır benim akşam yemek yapmaya başlayınca Geçiyorum ocağın başına başlıyor bulantu Deli olucam artk
MCY 38+2 haftalığız şükür Rabbime bulantı baş dönmem hiç olmadı bir kere bile istifra etmişliğim yok sadece mide yanmam oluyor rennie duo verdi doktorum onu kullanıyorum, bulantılar için beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar
Betulbekil Bslays22 canım kesinlikle yok ben hiç yaşamadım teyzemde aksine mide bulantılarıyla öğürmeyle geçti hamileliği ikimizinde erkek 😂
gamzenejat35 MCY benimde ilk randevum 12 nisana belçikada yasıyorum canm geç veriyolar burda randevuyu ve gidince 12 haftalık olcam iste cinsiyet belli olurmu acaba gidince