RecepAliMom Beni sizin kavganız ilgilendirmez size kötü kelime etmediysem sizin de bana etme hakkınız yok sustum alttan aldım sizleri ama görüyorum ki zerre terbiyeniz yok, bu birincisi
İkincisi hamilesiniz diye sustum ama ağzınız öyle bozuk ki içinizdeki çocuğa acıyorum
Üçüncüsü koronadan değil cahillikten öleceksin belli ki okumamış bi s.k olamamışsın kocaya vermişler erkenden
Dördüncüsü canımı sıkma yazılım uzmanı bilgisayar mezunu bir anne olarak ip adresinden evinin tüm konumunu görebilir istersem şuan wifi ağına bağlanır bir kaç sahte fotoğraf yükleyip iftirayla fetöden bile şikayet eder içeri attırırım 😘kendimi haklı çıkarır hatta dayanamaz eşine kadar ulaşır işi çığrından çıkarırım 🙈 yapabileceklerimin sınırı yoktur, bilinçli bir anne olarak senin o yemekten başka bişey yapamayan ellerinle kendime ağlayarak yalvartırım çok pişman olursun şimdi kendi isteğinle buradan uzaklaş adminler yorumlarımızı silecek zaten gerek yok büyütmeye tatlım iyi geceler öpüyorum 😘 Bir yorum daha atmanı bekliyor olacağım değil yorumların hesabımın silinmesi bile umurumda değil bu zamana kadar kimseyi küçümsemedim ama haksızlığa gelemem seni bekliyor olacağım bir kere daha karşıma çık lütfen bu yorumumu da kaydet unutmazsın 😊