BabyLover Kızlar yeni farkettim genital bölgemde genel olarak şişlik sertlik ve genis bir goruntu var ve ben daha 4.5 aylığım olduğundan daha şişmiş doktora da salgin nedeniyle gidemiyorum ama eger acilse giderim var mi tecrubeli anneler 😭
1Anne_ BabyLover pantol tayt giyince nasıl belli oluyor utanıyor insan ya 😂😂😂 şahsen ben öyleyim bende de var çok normal bence hatta temizlik yaparken etimde hassaslasmis fark ettim korkulacak bir şey yok 🤷♀️
Snmdnz BabyLover normal canm sonucta rahim buyuyor icinde can var kolay mi😊 bende 31+3 haftaligim benmdr hala oyle canm dogumdan sonra toparliyor m.etme😊
Ozlmmoz BabyLover aynı durum bendede var sanki ama yengemden duyduğuma göre daha çok büyüyormuş çünkü doğuma hazırlanıyor büyümesi normal yani sıkma canını 😊
MCY Canım bu normal birşey çünkü genital bölgen değişiyor doğuma kadar şişicek daha korkulcak bir sorun yok ☺️
BabyLover Ozlmmoz canım çok teşekkür ederim peki 4bucuk aylığım henüz şimdi başlaması biraz erken değil mi ondan dolayı korktum da
sevenpolat Bende 25 haftamdayım canım aynı şekilde ilk endişelenmiştim ama bilgi aldım normalmiş öyle olması :)