Kaderelf Kızlar Bnm bir buçuk yaşında Bi kızım var ve ikinciye hamile oldugumu ögrendim ve ögrendigimde beri bu virüs illetinden dolayı gidemiyorum o yüzden kaç haftalık nasıl iyimi hiç Bi bilgim yok sizce gitmeli iyim?
[silindi] Kaderelf önlemini tedbirini alıp gitmelisin bence en azından devlete gidemiyorsan özele git
Mekamu Kaderelf yani gitmeme ihtimalini düşünmen bile yanlış. Bir de çocuğun var tecrübelisin. Şuan sağlıklı bir gebeliğin olduğunu bile bilmiyorsun. Ve bu ciddi bir konu. Tabiki gitmen gerekir.
MCY Tedbir senden takdir Allahtan canım mecburi gitmek zorundasın tak maskeni tak eldivenini al yanına kolonyanı git ihmale gelmez gebelik biz gidip geliyoruz Rabbime emanet et kendini duan ile çık 🤲 Rabbimin izniyle birşeycik olmaz inşaAllah
Kaderelf MCY yaa bnde gitmek istiyorum ama o kadar korkuyorum Allah muhafaza bide küçük Bi kızım var tedirginim🙄
MCY Küçük kızını annene veya komşuna bırak çıkarma dışarı minnoşu zaten çok tutmuyor doktorlar hemen muayene edip yolluyorlar Kaderelf