BabyLover Kızlar 4.5 aylık hamileyim vajina dış dudak (vuval) bölgesi genel olarak eskisi gibi değil şiş ve daha sert ve çok daha geniş geliyor normal mi yeni fark ettim de ilk gebeliğim 😨
_mrv BabyLover ben de niye böyle oldu diye düşünüyordum 🤦🏻♀️ Bebek alt kısma baskı yapıyor herhalde 🧐
[silindi] BabyLover benimde vulva da şişlik var ama vajinamın içi daraldı resmen. Hatta ilişkiye girerken acıyo ve eşim bile fark etti daralmış olduğunu 😭 bizde 5. Ayımızdayız
BabyLover Yoksa bu durum muayene gerektirir mi malum dönem keyfi olarak gidemiyoruz hastaneye korkuyoruz?
BabyLover [silindi] ay evet canım benim de öyle ve doktor randevu zamanım da geldi gidip gitmemek arasindayim😭
[silindi] BabyLover benim 1 ay var daha randevuma ama normal yani böyle olması sadece acıdığı için enfeksiyondan falan korkuyorum ama hiç bi enfeksiyon belirtisi de yok 🤔
_mrv BabyLover giderseniz doktora sorabilir misiniz cinsel ilişkiyle alakalı bir yasak var mı ? Benim hareket ettikçe genital bölgemin ön kısmı acıyor 🤕 çok ayakta durunca genital bölgeme doğru baskı hissediyorum 🤦🏻♀️