İyi geceler kizlar . Bugün yaşadığım bir olayı anlatayim sizlere 🙂 Bugun nts günümdü maskemi eldiveni mi taktim düştüm yollara .. Neyse çıktım duraga minibüs bekliyorum geldi minibüs bindim bende baktim şöför koltugunun arkasindaki 2 sira koltukta 50 60 yaşlarinda teyzeler tek tek oturmuşlar cam kenarlari boş diger bütün koltuklar doluydu herkez dipdibe oturmuş . Ama bindigim gibi dik dik baktilar bana garipsediler yani 😁 baktim kimse yer vermiyor ee hamileyim tedbirimi aldim çiktim meydana 😁 benden başkada kimsede eldiven maske yok . Teyzeler güya mesafe kuralina uyup tek tek oturmuşlar ama ne maske ne eldiven hak getire bende gittim bir tanesinin yanina müsade edermisiniz dedim cam kenarina oturayim diye düşündüm kadin kalkti ben gectim bekliyorum yanima oturcak diye kadın kötü kötü bakti bana son duraga kadar ayakta bekledi yaa.. bende rahat rahat yolculuk yaptim 😁😁 ben maskeli eldivenli olunca korktumu napti bilmem mübarek insan madem korkuyorsun virüsten tak maskeni eldivenini Allaha emanet çık yola hem sinirlendim hem kendi kendime güldüm 😁😁