Minik-mucizem123 Mugesen2303 sağol canım. Acaba bebeğe bi zararı olur mu ya kilo açısından. Beslenebiliyor mudur
Mugesen2303 Minik-mucizem123 besleniyordur sonucta vitaminlerini demirini d vitaminini içiyorsan senden besleniyor depondan sıkıntı yapma ara yiyebiliyorsan muz ve kaşar ye hergün
Minik-mucizem123 Mugesen2303 hiç aksatmadan içiyorum ama yine de tereddüt ediyor insan çok sağol kuzum 🌸
Minnaksever Zeynep1708 artık büyüdüler ters döndü büyük ihtimal ayaklar mideye yakın baskı yapıyor.ben de 32yim bazen oluyor ki başta bile olmamıştı
Gamzeozdemi Mugesen2303 kaç kiloydunasildi bebiş 32 haftaliksn kontrolüm varda nst fln çektimi bebiş büyümüş mü
Gamzeozdemi Mugesen2303 haftaya canım normal.mi dedi 2 kiloya bizim.gerilik.vardi ocean mumuy basladim bu ay inş dizelmisrr
Mugesen2303 Gamzeozdemi bana hep gününde diyor ama boy olarak 34. Hafta ile uyumlu dedi ama ben 1.80 boyundayım eşim 1.85 genetik olarak size benzemiş uzun bir bebek dedi sizin neye göre geri dedi ki 🙄
Mugesen2303 Gamzeozdemi benim 28. Haftada 1250 di 1 kg az değilki 32 den itibaren hızla alıyorlar zaten