neslii38 Arkadaşlar sizce kız çocuğu mu erken dünyaya gelir erkek çocuğu mu yoksa yalnızca batıl inanç mı bunlar ? Bu arada oğluşumu bekliyorum büyük bir heyecanla son 34 👼🏻🥰
Ozooss neslii38 hangisinin keyfi ve kahyası ne zaman isterse 😅 Ben mantıklı bulamıyorum böyle soruları kusura bakmayın .
Brgzl neslii38 kişiden kişiye değişiyor bu bence kızlar da 40 ta doğuyor erkeklerde erken doğan da oluyor bu bileği batıl inanç bebiş ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Emos23 neslii38 Ben erkek bebekler daha geç doğar diye duymuştum. Mesela biz 40+4 olduk hala oğluşun gelesi yok 😆
neslii38 Ozooss bencede öyle sonuç olarak doğumda ölümde önceden yazılmış birşey yalnızca büyüklerimizin söylediği bişeyi sohbet etmek için sizlere de sordum 😊
neslii38 Brgzl Amin inşallah 🙏🏻 Nasipleri ne zamansa o zman doğup hayatımıza dahil oluyorlar büyük buluşma 😂😍
neslii38 Emos23 Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻❤️ şu zorlu günlerde birbirimizin duasına çok ihtiyacımız var bebişlerimiz için Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻😊🥰
neslii38 azinsan-azesya35 sizde saçma bulduğunuz sorulara yanıt vermeyin o zaman. burada bu günlerde vakit geçirmek için sohbet etmeye çalışıyoruz yalnızca bir soru ve batıl olup olmadığını sordum.
Kader_70 neslii38 bana kız 1 hafta erken oğlan bi hafta geç gelir dediler yarın 40 oluyoruz ama ne gelen var ne giden bizim kız gelmiyo bi turlu