masalsii Selam12
kızlar burada birisi türkan hanıma gidiyordu sanırım onada izinli demişler telefonda ama sonra o hafta gün için türkan hanımın o gün acilde olduğunu öğrendik. Demem o ki herkes kendi doktoruna görünmek istediği için pek net bilgi verilmiyor diye düşünüyorum aradığınızda o an hastanede hangi doktor var onu bile zorla söylüyorlar.
doğumu yaklaşanlar için bir haber daha vereyim refakatçiniz sizinle beraber sancı odasına girip çıkabiliyor sıkıntı olmuyor kısa sürelide olsa 1-2 tane çok yakın ziyaretçi kabul etmişler arkadaşımın doğumunda bir kaç gün önce doğum yaptı sefaköy medipolde
nisa hastanesi konusuna da geleyim baya uzuuuın yazıyorum ama 😂 evet nisa hastanesi pandemi hastanesi değil koronalı hasta tedavi edilmiyor lakin orada test yapılıyor aynı medipolde olduğu gibi pandemi değil diye nisaya bir yığılma olmuş durumda ki bu daha tehlikeli bir hafta kadar önce bir gebe hastaneye geldim hastalık kaptım testim pozitif çıktı diye olay çıkarmış hastanede arkadaşımın anlattığına göre
hastane pandemi hastanesi olmasa bile taşıyıcı bir çok insan girip çıkıyor evrensel bir şekilde yayılan virüsün bir hastaneye bulaşmamış olma ihtimali yok neredeyse önlemleri alıp gideceğiz doktorumuza mecbur hastalık her yerde