Ozgurum73 Ben son adet tarihime gore 10+2 yim ama doktora gittigimde 9+5 goruyor. Ben şimdi hangisine gore hesaplama yapayım.bilemedim sevgili anneler
Merve_kucuk Ozgurum73 Her gittiginde sana adet tarihini sorar ama ultrasonda farklı çıkabiliyor. Ilk haftalarda öyle şeyler oluyor zamanla düzene giriyor☺ sen hep son adet tarihini baz al😊
MzyynSrctn Ozgurum73 benimde ilk gittiğimde 6+1 çıktı adetime göre 6+6 olması lazımdı. Doktor geç döllenme olmuştur bundan sonra geldiğinde son adet tarihini dediğim tarihten söyle dedi. Öyle ilerliyoruz bi sorun çıkmadı canım aynen devam ediyor.
CananAkdag Ozgurum73 ilk zamanlarda 1 hafta ileri bir hafta geri çıkma olabiliyor önemli olan ileri dönemleri gelilim geriliği olmaması mesela 30 haftalıkken 28 haftalık görünmesi gibi ultrasonra
iremmm00 İlk zamanlarda oluyor o bendede öyleydi sonradan yakaladı haftasını adet düzensizliği var mıydı
Ozgurum73 CananAkdag insallah sagsalim sonuna kadar gideriz iki keredir 13 haftalik olup kalp atısları duruyor sebebide bilinmiyor.