Aysen1996 Kızlar merhaba . Yumurtlamayı kitlerle takip edenler bilir , yumurtlamadan sonra çatlama kaç güne kadar sürebiliyor ? Benim bu ay yumurtlama döneminde olan akıntılarım 1 Mart’ta başladı 15 marta kadar devam etti , ilk kez böyle oldu anlamadım
mmylmz Aysen1996 ovulasyon 36 saat içinde olur cıft cızgıden sonra. yanı 15 gun surmesının ımkanı yok. belkı ıltihap falan vardır akıntı sebebı odur
Aysen1996 Buse3412 bilmiyorum ki ben sadece akıntı ve kasık ağdısından yumurtlama dönemimi takip ediyorum . 1 Mart’ta başladı akıntım , uygulamaya göre 5 Mart yumurtlama günümdü . Bu ay yumurtlama belirtilerim uzun sürdü , acaba dedim çatlama mı geç oldu 🤷🏻♀️
Tugce1803 Aysen1996 Öyle bilinmez ki ben testle takip ediyorum yumurtlama günü hiç akıntım yoktu bugün üstünden 4 gün geçti ve akıntım var
Aysen1996 Tugce1803 doğrudur canim daha hiç denemedim ben yumurtlama testlerini , bu ay da gebelik olmazsa bii de öyle denicem🙏🏻
Aysen1996 mmylmz olabilir bilmiyorum herhangi bir enfeksiyon belirtim de yok daha adet olmadım .. polikistik overim belki de ondan olmuştur