Erbualp Selinglr benim de nisan ilk haftası yada nisan 13 gbi … ben şimdiden önlemleri aldım . Özel hastane de doğum yapıcam ama doğum günü görümcem ve ablam dışında hastane de kimse olmayacak . Eve de kabul etmiyorum kimseyi . Eşim kendi ailesini herkesi aradı söyledi . Bende anneme devrettim annem de bizim tarafı uyardı . Kimse olmayacak yanımda bu biraz üzücü ama kendim ve bebeğimin sağlığı için bu önlemleri almam lazım . O yüzden kimin ne düşündüğü ile ilgilenmiyorum
anneadayi_ Tedbir bizden takdir Allah’tan , bende korkuyorum ama elizmizden gelen sadece beklemek evde kalmak temizlik yapmak , yavrumun doğmasını ve onun kokusunu almayı istiyorum o günleri görmek istiyorum inşallah atlaticaz o günleri gorucez.
Aslianil Zaten hastanelere refekatci fln kabul etmiyor diye biliyorum sadece bir kisiye izin veriyorlar bende zaten simidden herkese souledim virus devam ederse hastane izin vermiyor diye benimde 3 yada 5 mayis olacak dogumum ama gecmez gibi duruyor bu gidisle ya … Allah yardimcimz olsun. Aklimizda hep bi endise olacak galiba tam gecene kadr.
Humi Selinglr stres yapmiyorum yaparsam erken gelebilir oda bir risk allah ne yazdiysa o. Yapabiliyorsak normal doguma yonlenicez sabah yaptiysan aksami evine gonderiyorlar bir risk olmadigi takdirde. Benimde 23 nisan beklenen bakalim nasip
Tugcehocuk Selinglr bende cok stresliyim.heyecanini bile yasayamiyorum suan.23 nisan gibi dogumum.dua ediyorum hep en kisa zamanda caresi bulunsun diye.Allah hayirlisiyla kurtarsin hepimizi
Gamzebasaran Benimde bugün kontrol vardı nst ye sokmadı. Ultra muayene etti sadece. Hastaneler çok riskli bir sorun olmadığı müddetçe nstye sokmicam gerek yok riske atmaya dedi. Odaya eşimi almadı. Normalde giriyordu. Denetimler çok fazla. Aslında bu iyi birşey bizler için. Ziyaretçi kesinlikle almıyorlar. Özel hastane bu arada. Benimde 25 Nisan tahmini tarih. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
2prenses1prensannesii Selinglr benimde 29 nisan görünüyor hayırlısıyla inşallah doğumum biter bu virüs falan 😕
Pembepanterr Selinglr canım strese sokma kendini inşaAllah biter dua edicez başka birşey gelmez elden
Feyzarana Bnmde şu an 34 haftalık nisan 28 falan denk gelip swzwryannolcagim için belki daha erken blmiyirum.ama.bende çok stresliyim hc birisini halledemedim virüsten dolayı temizlik yordu sezeryan olcagim olacağım icin bende stresliyim
Selinglr Feyzarana bende 33 +4 kocamda sezeryan ol beklemeyelim dıyor 😂😂 dedım oldu sımdı gıdıp aldıralım ıstersen adam da ıyıce pnık oldu valla allah sonumuzu hayır etsın
Nazife- Benımde 19 Nisan zaten ilk dogum diye korkuyorum sımdı ıkı katlandı korkum Rabbım neyı nasıp ettiyse onu yasıcaz ınsallah bir günde gider biter bu hastalık
spiker_anne Selinglr sizlerin yine zamaniniz varmiş bi umut belki duzelir benim 9 günüm var ne olacak hic bilmiyorum 😥🥺😥
Selinglr spiker_anne asıl. sımdı yıne daha yayılmadı okadar sen yıne ıyısın ya bızım zamana kadar yayılırsa 😫