Deletedmom137 Kızlar mobilya beşik önerisi istıyorum internet üzerinden alacağız sizler nerelerden aldınız
minnakfasulyecim RuzgarsMommy Güvenilir mi acaba çok tereddüte kaldım ben çünkü piyasaya göre baya ucuz😬
RuzgarsMommy minnakfasulyecim Bilmiyorum ki canım bazısının mağazası Pendik de bende görmeden alamam.sanırım ebatlari falan emin değilim
minnakfasulyecim RuzgarsMommy Anladım canım gözle görmek istiyoruz ya da alıp memnun kalanlardan duymak çok mesaj atmışlar sayfaya memmun kaldık diye ama fake hesapta olabilir😂
Halekd RuzgarsMommy biz meltem bebeden aldık 1500₺ ama dün Baby Mall mağazasında herşey dahil sallanabilen mobilya beşik indirime girmişti kanz marka güzeldi tavsiye ederim almasaydık biz alırdık.
Betulbekil minnakfasulyecim yok ben taksitli aldım aksudan 🙏🏻 Eşimin ailesi aldı daha doğrusu ama güzel kaliteliler
Betulbekil https://imgyukle.com/i/JORYBN yatak büyüyen beşik şifonyer 3 kapaklı dolap uyku seti izmitten aldık aksu avmden taksitli aldık biz 3500 gibi bişeydi fiyatı ama dolabıda şifonyeride kocaman beşiğin yanında da çekmeceleri var baya yeri var 🥰
Deletedmom137 Betulbekil aa güle güle kullanın inşallah canım çok hoş aradığım tarzda acaba şifonyer hariç dolap ve beşiği alabilirmiyim🤔