Aysegulum27_ tupbebek ikizlerimi koyduklarinin yaklasik 6. 7. Gunu gibi sismeye basladim ve aksama farkettimki karnimin uzerine yatamıyorum cok aciyor.. gaz sancisi sandim.. 68 cm olan belim 98 filan oldu o ara mesela karnim acti ama o kdr kocamandiki sanki yemek yersem yemegin alacagi yer yoktu.. neyse ben hala kendimi normal zannediyorum bu arada :)) 4 gun gecti ben artik google lamaya basladim kendimi baktim ki ohss olmusum, ama cok da sevinmistim çünkü birisi ohss eyse eger %90 bebegi tutmus demekmis hemde ikiz… ertesi sabah ztn 12. Gundu ve doktora gittim kan aldilar o ara doktorda ohss oldgmu ve yatis yapilacagini gulec bir yuzle hayirdir hocam buna gulumsenir mi dedigim de testin vok buyuk ihtimal pozitif dedi ohss olduguna gore dedi :) vee hakliymis pozitif cikti ;) yanliz ikiz koyuldugu halde birisi tutmustu… neyse hast surecine donersek 2 gun yattim bol bol su ve 2-3 doda icmem onerildi 24 saat serumlara baglandim her ictigimi not ettik ve her sivi cikarisim da not edildi (kartona yapiosunuz) neyse sonrada doktor yeterli sivi aldgmi soyleyip beni cikardilar.. cikinca göbeğiniz inmis olmuyor siskinlik 1 ay suruyor e ztn hamile de oldgbz icin o gobek hic inmiyor ve de her zmn bi tik gobisli bir hamile oluyorsunuz ki bu da cok tatli☺️