Bbb Selam anneler ben 32 haftalık gebeyim bebeğimin başı kanala yerleşmiş durumda. Kanala giren bebek kilo almaz dedim eltim doğru mudur
Htczfr Bbb çok komik bisey söylemiş eltin 😄ben 34+5 te gittiğimde doktora 2435gramdi doğum kanalindaydi 35+5 te bidaha gittim doktor kanalda ilerlediği için yüzünü cekemedi260 gram almıştı 2695 gramdi beslenmene göre değişiyor kilosu herkesin dediğine bakmayın .
Arya92 Bbb neden göbek bağı hala bağlı değil mi ben anlam veremedim ama tecrübeli arkadaşlar birşey der
Ozgeanne Bbb canım sen takılma söylenene doğurana dek alır inşallah yani gobek kordonu ile halen senden beslenen bir melek var orda . Ayrıca yakın örnek olarak gorumcem 38. Haftasında doğurdu ve o nerdeyse 35. Haftadan itibaren erken doğum ile beklemedeydi sonuç olarak bebek o süre zarfında 1 kilo aldı yani sen beslenmene devam et 😊
NaimeYilmaz Bbb öle bişey olsa doktor alır zaten bebegı beslenemıcek kılo alamıcak bebegı neden ıcerde tutsunku.... Herkez doktor 🙄
Htczfr Çoğu bebek 30 haftalardan sonra kanala girer ve en fazla kiloyu son haftalarda alır öyle olsaydı çoğu bebek zayıf dogardi hiç mantiklimi bu
Bbb 31+3 te kontrolüm vardı 1800 gramdı bebeğim. Bana da anlamsız geldi söylediği ama moralimi bozdu yani
Malikinannesi Aman takma cnm. Herkes anca konuşur moral bozmaktan başka bişey yapmazlar. Son haftalara kadar kilo alır bebekler. Son haftalar da biraz yavaşlar kilo alması o kadar
Bbb Çok gereksiz konuştu sinir oldum zaten moralim bozuk bişey olucak diye korku var içimde bide o öyle konuşunca tam oldu. 2 hafta sonra kontrolüm var inşallah kilo alır. Bir de sürekli yatmam mı gerekiyor acaba
NesrinGnerYlmaz Bbb eğer düşük riskin Yok ise sürekli yatmana gerek Yok ama tabiki bu dikkat etme anlamına gelmiyor. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ağır kaldırma belinde ağrı hissettiğindeotur dinlen çok uzun yürüyüş yapma vb.
NesrinGnerYlmaz Bebekler Doğuma bir gün kala kanala girmiyor ki !!! Son ay sekizden dokuza giderken giriyor ve bebeklerinde en çok kilo aldıkları ayda bu ay yani mantıken de eltin bilmeden konuşmuş!!!
Ruzgargulu Bence eltin sallamış , Hiç öyle bişey yok,5haftadır kanalda kg da alıyor Allahın izniyle,vesvese veren insanlardan uzak durmalı
gnc Bbb canım öyle şey olur mu beynim bebeğin kanalın ağzında sürekli hatta ara sıra poposuyla kanala giriyor 22. Haftadan beri böyle ama maşaşlah her gittiğimizde kilo almış oluyor
gnc Bbb benim doktorum oturma bile sürekli yatman lazım diyor ama olmuyor ki kalkmam lazım tabi çok değil ama ortalıgı dinlene dinlene topluyorum yemeğimi yapıyorum ama 1 saat ayakta isem 2 saat uzanıyorum
Dogabebek Bbb bebek kanala girince ultrason kilo olcumunde hatalar olabiliyormus genelde 100 200 gr az olcuyor. O kilo almiyor zannetmistir😀. Benim bebegimde kanaldaydi ama kilo almaya devam etti ama sonra cikti malesef bakalim bize nasil bir supriz yapmayi planliyo kuzucum🙈😍
gnc Bbb amin canım inşallah senin ki tam kanala girmiş brnim ki dinlenince çıkıyor o yüzden sen bira daha dikkat et zaten 1 ay kadar dinlensen sonra doğsa bile erken sayılmaz uzan bu aralar allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah