Aylaninannesi Doktorumla konustum acil durum olmadıkça 1 ay gelme hastaneye dedi. Siz de dikkat edim hastanelere gitmeyin canlar ✋🏻✋🏻✋🏻
Deletedmom124 Aylaninannesi gitmeyelim de doğumu yakın olanlar nasıl kararlastiracak ben anlamıyorum valla
_HB_ Deletedmom124 önlemlerimizi alıp gidicez tabikide. Ben maske ve eldivenle gidicem, 36 haftam bitti. Hastaneler zaten baya boşmuş ve devamlı temizleniyor
Aylaninannesi Doğuma Deletedmom124 doğuma yakın acil olmus oluyor o halde gidilmes lazım yazdıgım gibi acil olmadıgj takdirde gidilmemes gerekiyor
Deletedmom124 _HB_ bakacağım artık canım tam zamanına denk geldi su virüs olayı kendimi hazırlamışlar herşeye tekrar sezeryan olmaya Yusuf yusufum açıkçası rüyalarıma girmeye başladı deli olacagim dogursakta hayirlisindan rahat etsek
Derya_1 Ben bugün gittim kontrolüm için 36.haftadayım maskesiz gitmeyin almıyorlar girişte ateşe bakıp ele dezenfektan sıkılıyorlar ve çok yoğun oluyordu ama 2 hamileydik sadece ve muayeneye hasta yakını almıyorlar ben tek girdim
Deletedmom124 Aylaninannesi canım tamam da ama son aylarda kontrollerin sık olması gerekiyor çünkü ilk gebelikte kordon dolanmisti valla şaşırdık ne yapacağımızı geçip gitse su günler
Mekamu Sadece acil durumlarda değil gebeliğin bazı dönemleri çok önemli. Randevulara gitmek gerekiyor. Sizin doktorunuz size böyle dedi diye genelleştirmeyin durumu bence, yanlış yönlendiriyorsunuz.