Mrveykt Cansu77 Merhaba bende Çiğdem Gülere gidiyorum. 34 haftasındayım bende Koru da doğum yapacağım Allah izin verirse. Koru hastanesi nasıldı? Hemşireler nasıldı eşinizde doğuma girebildim? Odalar nasıl neler var? Yemek veriyorlarmi.. Kusura bakma büsürü sorum var cevaplarsanız mutlu olurum😊
Susaminannesiii Mrveykt ben cuma günü preeklampsiden yattım koruda.henüz dogum yapmadım cok şükür. Yemek fln tabiki geliyor. Oda güzel ve temizdi. Ama 1 gece için 1250 lira ödedik askım hocanım indirimiyle hemde. Yapılan tek sey kan, idrae tahlili. 3, 4 kez nst.
Cansu77 Mrveykt hastane gayet güzeldi hemşireler çok iyiydi sürekli geldiler ve ilgi gösterdiler her dakika yemek verdiler 2 kişilik getirdiler hep eşim doğuma girdi yanımda refakatçi kaldi çok memnun kaldim
irorkay Mcz-01 teşekkürler canım. Pazartesi ilk deneyim olacak 🤣 2 li tarama vaktim de geldi bakalım ne diyecek 🤣
Mcz-01 irorkay paket alırsanız ıkılı tarama felsn hepsı icinde ben karar vermemiştim ıkılı tarama haftası dedıler paket almazsnz ucretli bzde paket alalım dedk oyle almstk ama bızım işyernden ıki üç arkads aşkın hocaya gitti hepside memnun kalmıştı bende o yzden tercıh etmiştim aşkın hocayı
Mrveykt Susaminannesiii çok gecmiş olsun.. InşAllah şimdi hersey yolundadır. Ben Doğum yapdiniz sandim. Bayada ödemişsiniz 1 gece için.
Mcz-01 Aynen aşkın hocada şunlari ye felan demiyor ben soruyordm hocam mesela levrek yenir mi😂 ılk hamıleleiğim olduğu ıcım blmyrdm ben soruyrdum grip oldum mesj attm bıtkı cayı cvpladi felan hani siz sorarsnz soyluyor bırazda tetanoz asısı mesela ılk hamıleliğim blmyrm ne zaman vurulcak askım hoca hatırlatmadı söylemedi benı aıle hekımlıgınden aradılar oylr haberm oldu askım hocaya sordum öneriyorum vurdur dedi e sen bana desene demi ya aramasalardı ne olcakti öyle durumlarda oldu ama genel olarak memnun msn desen memnundum sağolsn ne zaman sorum olsa gece bile mesj atardk cvplardı arardık açardı o konularda iyi ama yoğunlktan unuttuğu cok şey oluyor tansıyon sorusunuds cvplamamışım evet her muayenede ölçüldü bıkaç defs unutuldu ama zatrn ılk muayenede diyor tansıyon aleti al ölç diyor benım tansıyon sorunum yoktu ama aldırdı gebelık zehırlenmesi ihtimalinr karşılk ve muayenelerde soruyordu tansıyon olcuyorsn evde demi diye
irorkay Mcz-01 ya çok yardımcı oldun sen bana cidden ❤️❤️❤️ Mesaj atınca dönmesi çok iyi bence. En azından aklına takılan bir şry olunca sorulur. Onu yiyebilir miyim bu yenir mi vs diye 🤣 özel nosunu veriyor sanırım. Bakalım gideceğim pazartesi benim tsh 1 ay önce 2.9 çıkmıştı. Eski doktorum yine ölçüp ilaç yazalım demişti. Aşkın hoca yeniden ölçtürür umarım tsh.
Mcz-01 irorkay rica ederm ne demek içinize sinen doktora gidin ☺️☺️ Hayırlısı olsun bakalm hakkınzda ☺️☺️ Evet kendı özel nosunu veriyor. Siz söyleyn bende tiroid var diye o der zaten alıp bakalm diye deemzse siz deyn eğr paket alcaksnz paketn ıcınde zaten bütün tahlıller kan alırlar bakarlar zaten arıyorlar seni sonclar güzel geldı yada sıkntı varsa aşkın hoca şöyle şöyle dedi gbisine hatta son zamanlat benım doğumum yaklastgnda aşkın hoca sonuclar icin artk ben dönüş yapıyrm demşti
Mcz-01 irorkay gebelıkte 2.5 ve altı isteniyor tsh cok önemli blgnx vardı aman unutmayın ara ara ölçtürün benım hamılelıkten önxe belli doz ilaçla kontrol altındydı hamıle kaldım tsh yükseldi endokrin doktoru dozu artırıyor ama tsh aynı gelıyor en sonunda düzene girmşti ama bır ay sürdü amanndkkt edin bebek acısndan cok önemli 🙏🏻
irorkay Mcz-01 ben şu an 12. Haftalık olacağım canım. Paket aldık biz de. Pazartesi gidince aralıkta yaptırdığım tahlilleri götüreceğim. O gereken tahlili yeniler umarım. Ya da sence hiç göstermesem o mu yapsa acaba
Mcz-01 irorkay bencede hic gösterme hocam tsh sorunum var de ölçeblr myz de ne durumda şuan blmyrm de…zaten sen tsh deynce aşkın hoca bılgısayrına kaydedıyor sen her muayeneye geldıgınde acıyor sayfanı orda goruyor tsh i ve hep soruyor ılaca devam demi diye
irorkay Mcz-01 ben o zaman pazartesi tahlilleri götürmeyeyim tsh ve demir sorunum vardı diyeyim o birkaç tahlil yapar o zaman herhalde? Bir de eve veriyorlarmış herhalde 36 haftadan sonra. O ebe yardımcı oluyor mu mesela nrkmal doğuma hazırlama olsun ya da emzirme sırasında?çok sordum ama kusura bakmayın 🙊 şu an 8500+440 anlaştık 🙊
Mcz-01 irorkay off fiyatı artırmıslar😦 ben geçen yıl martta almstm paket 6500+450 evet yeniler testleri merak etmeyn. Ama o dediğinz normsl doğuma hazırlık felan ılk defa duydum😀 ben normal doğum yaptım ama kliniktr normsl doğum ebesıyle tesadüf eseri karşılaştik doğumu sordu bende şuan belli bşey yok ama normal istyrm dedm bi aksılk ckmazsa dedm oda numarasni verdi 37. (Haftada ara beni normal doğum icin yapman gerekenleri söyleym dedm zaten gerek kalmadn bebeğim kendi geldi 37+3 te normal doğum yaptım ama tesadüf eseri karsılastk karsılasmasak ne olurdu blmem😀
irorkay Mcz-01 ahaha ben bunları sorayım o zaman. Zaten vakit yaklaşınca bunlar belli olur. Ya çok teşekkür ederim cidden yeniden. Başlayacağım ama inşallah memnun kalırım.
irorkay Mcz-01 ayyy bir de sonn olarak 🙏 siz hangi multivitamin kullandınız? Ben şu an regenesis max kullanıyorum ona devam ettirir hehealde. Bir de ek olarak d vitamini ya da demir verir diye düşünüyorum ama bilemedim 🤣
Mcz-01 irorkay rica ederm ne demek☺️ Normal doğum düşünüyorsanız normal doğum ebesi ayrı serapayva var ismi instagramdan takip edeblrsnz siz iletişime geçersnz olmadi son zamanlar gelince inşallah mesj atarsnz ararsnz konsursnz o size yapmanz gerekenleri söyler zaten o kadr tatlı bir kadın ki eğer o ebe olmasydı benım doğumumda ben sezeryan olmstm coktan o bana güç verdi ben dayanamadm ağrıdn pes ettm dedm sezeryana alın beni her defasnda anne sıcaklığıyla geldı basımı okşadı sen yaparsn şöyle böyle Allah razı olsun ondn o kadr güzel ilgilendi ki ben sancıdan kıvranıyrum aldı benı duşa girdirdi vucdumu yıkadı sıcak suyla hem sütün gelir dedi hem sancılarn hafıfler hem doğumm kolay olur dedi sağolsn hıc unutmuyrm onu ama o sadece normal doğuma giriyor instagramdan takip edeblrsnz serapayva ismi☺️ Yine sorunz olrsa cevaplarm ben bebiş uyumuşken bende uyuyaym iyi geceler size☺️
Mcz-01 irorkay vitamın olarak bana vinalac verdi ama işyernde bir arkadsmla aynı anda hamılr kaldık oda aşkın hocaya gıdıyordu ona mesela farklı bısy vermısti blmyrm suan size verir siz söylersnz o artk hangısını verrse
Mcz-01 irorkay d vitaminide dediğim gbi benle dalga geçti bende hir daha açmadm konuyu hıcte bakılmadi hamıleleığım boyunca ozellkle istedm bakılmadi. Demire gelince eğer sorun varsa söyleyn onada bakalm diyr askın hoca bakar