Zelss Randevusu iptal olan var mı benim necati hocaya vardi iptal olmus simdi 4 tane doktor gözüküyor
Sinemin Zelss ben de kendi doktorum olmadığı için Necati hocaya aldım ama iptal olmadı kaçına almıştın randevunu
Meriwa Zelss bende yarına necati hocaya var iptal değil de günü değişmiştir poliklinikler devam ediyor yani
Minikmucizeee Zelss benimde 25ine carsamba gunu vardı randevum iptal oldu ve randevu tekrar vermediler aradim da randevularin hepsi kapali dediler. Ve 38 haftaligim bende etlik zubeydeye aldim dogum orda olcak galiba artik
Meriwa Meriwa canm şimdi geldim hastaneye randevular iptal olmuş dedikleri gibi dün 182 den aranmıştım iptal olmadı diye bilgi verilmiştim ama şuan öğrendim iptal gelseniz bile rastgele birine veriyorlar haberiniz olsun
Didemkmz Randevulu olmama ragmen bugün gittigimde randevu aldığım doktorun olmadigini söylediler sadece 4 tane doktor vardi herhangi birine sira verdiler yarim saat felan bekledim pazartesi olmasina ragmen kalabalik degildi hatta baya boştu