CananAkdag HKader3423 benimde ilk gebeliğim bende korkuyordum ama sonra dedim kendi kendime korksam ne olacak dünyanin en güzel şeyine kavuşacaksın okadar acısını da çek dedim kendi kendime 🤗
nurcakir58 HKader3423 sezeryan oldum canim çok tatlı düşün kan akdirirken hep eşim yanında çünkü bayılıyorum sezerysnda 1hafta açım oldu gayet iyiyim sukur yapisdirma yaptılar şuan sadece çizgi var hiç korkulacak bişey yok can tatlı tabi beninki daha tatli
kartanesi26 HKader3423 off benim de.ilk doğumum olacak kismet olursa ama cok korkuyorum😕 sezaryen mi.olsam.acaba diyorum..
198723 HKader3423 Benimde ilk bebegim doğumdan korkuyordum şimdi daha korkuyorum 10 güne kadar doğum var ve malum virüs kafayı yemek üzereyim 😥😥😔
Zehra321 nurcakir58 spinal mı oldunuz genel anestezi mi? Yarın sabah bende sezeryan oluyorum belden uyusturmalı. Çok tedirginim
nurcakir58 HKader3423 bebekden dolayiydi aslında birazda kendi tercihinde doktorumu parayla geldi suni sancı vericeklerfi bayanın bı tanesini gördüm yapmaz dim doktorda dedi yapamazsın zaten yirtsakda dedi
HKader3423 kartanesi26 Bende sezeryan düşünüyorum ama ablam doğum yaptı normal doğum kadar hiç biri rahat olamaz diyor :)
nurcakir58 kartanesi26 öyle ve şuan hamileyim sezeryan oldum ama normal doğumu denk geldim şükürler olsun normal doğum yaoamazdim öyküde yapmadım
nurcakir58 Zehra321 komple bayıldım kalmışım gayet iyiydi ağrım hiç olmadı ağrı kesici verdiler çünkü
kartanesi26 nurcakir58 ben aşırı aşırı korkuyorum hic aklimdan çıkmıyor normal.yapamam gibime geliyor sezaryen düşünüyorum bide şu virus illeti çıktı daha cok.panik olmaya basladm
nurcakir58 kartanesi26 valla ben masaya yatana kadar düşünün agliyodum duş ederik yattım karar senin doktorun ozelse danış derim
kartanesi26 nurcakir58 özel degil canim devlete gidiyorum bulundugum.ilde ozel var ama oda baska bir ildeki hastanelerle anlaşmış mecburen devlete gidiyorum şuan istege bağlı da yapacağını hic sanmıyorum Allah büyüktür bakalim😏
nurcakir58 nurcakir58 dua et banada rabbim senin gibi doğum zamanına biran önce geleyim şuan çok yeniyim biran önce 9 ay gelsin
nurcakir58 kartanesi26 tabi orası öyle ama doktor istediğini caravilirsin parayla geliyo doktorlar devamlı gittin doktor varsa ona şöyle gursin dogumuna
Ceylan12334556789 Kızlar benim bir kaybım var şimdi 2. Hamileyim iğne kullanıyorum her gün sadece bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun diye düşünüyorum doğum falan hiç umrumda değil yani