Berenaysed Heyecan ? Korku ? Endişe ? Sizin hissettikleriniz neler günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz ? Hazırlıklar ne alemde 😄
Sulee1 Berenaysed korku, heyecan, mutluluk, üzüntü hepsi var😊 bugün ultrasona gireceğim bakalım büyümüş mü nasl kime benziyor merakla heyecanla bekliyorum 30 haftadaym bikaç eksiğimiz var bekliyoruz bakalım 😊👶
Snamp Berenaysed heyecan var doğum korkusu sardı yaklaşınca biz bugün 36 haftalık olduk eksikler var ufak tefek onlarida alicaz bu hafta inşallah
NeslihanPiaAbac Berenaysed hepsi var 32+3 olduk.Düşünmemeye çalışıyoeum doğumu ama çok ağırlaştım zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum bel ağrılarım dayanılmaz oldu🙁
att Berenaysed cok heycanliyim 33+2 biran once gelsin diyorum isin acigi brazda korku basladi basimdan gecen bi olay yuzunden 🤣 gecen acile gittim rahatszlandm braz dogumhanede muayene ediyolar malum yanimdaki yatagin birinde az once dogum yapms bi kadin vardi onun son alttan muayenesini yapip bagirttilar dger yanimdaki yatakta dogumuna az kalmis bi kadin var ha bire geldiler catini olctuler tam nstm bitti kalktim acil dogum geldi 36 haftalik cataldaki yapma dur bagrtisini duydm nasil etkilendiysrm artik sabaha kadar ruyamda bende dogurdum🤣 bu zamana kadr hic korkum yktu onlari gorunce artik dedim korkmalisin bence d🤣🤣
Berenaysed NeslihanPiaAbac her geçen gün bi önce gün için dua ediyosun resmen ben 35 e girdim o kadar ağırlaştım ki nefes alamıyorum artık 5 dk yürüyemiyorum çok can sıkıcı bir durum 😞
NeslihanPiaAbac Berenaysed ay evet kesinlikle gitgide zorlaşıyor.İnşallah sağlıkla gelirler de bu günleri unuttururlar bize
Pinaryyim Berenaysed gerçekten mi ya 😀 biz bi kısmını yaptık bi kısmınıda toplu şekilde çarşamba günü bitiricez bana bigünde herşeyi alırım gibi geliyo 😀 kendi eksiklerimi ztn internetten siparş edicem ☺
Esrabayrakdar Berenaysed bugün 35 olduk hazırlıklar bitti sayılır kendi cantam ve oğlumun cantası hazır doğum korkusundan ziyade ne zaman doğum gerçekleşiceğini bilmediğimden biraz gergin ve endişeliyim onun dışında hersey yolunda 🙏🏻 sabırsızlık başlıo artk sanırım 🤗
Berenaysed Esrabayrakdar daha çanta hazırlamadım bende bu gün 35oldum çok mu rahatım acaba 😅 sen 2 ayrı çanta mı yaptın
Esrabayrakdar Berenaysed evet canım oğlum için bi çanta almıştım onunkileri ona koydum kendimede küçük bi kol seyahat çantası vardı onu hazırladım benim erken doğum riskim vardı mecburiyetten hazırladım herseyi annemlerle biraz uzağız tek başıma halletmek zorundaydım yıka kurut ütüle vs..erteleyemezdim daha dün bitirdim zaten anca zaten bu haftalar normalmiş aklıma ne gelirse koydumki eksik bişi olmasın die
Ahmedinannesi Bizim de bugün kontrolümüz vardı,32 hafta 3 günlük oğlum.Başı aşağıda olduğu için doktor iki hafta hiçbir aktivite yapmadan yatıp dinlenmemi söyledi erken doğum riskim varmış.Sizlerin durumu nasıl benim durumunda olan var mı?😕
Berenaysed Ahmedinannesi 2 hafta önce suyun azalmış yat yoksa erken gelcek dedi çok şükür iyi gidiyo heralde doktora gitmedim ama hareketli bnimki sancımda yok yatıyorum bol su içiyorum
Esrabayrakdar Berenaysed bende liste hazırlamıştım ben öle valize gerek duymadım baya baya ihtiyaçlarımı aldırdım cantaya zaten evim 10dkikalık mesafede hastaneye unuttuğum acil bişi olursa isterim artk napim zaten kafa gidip gelio unutkanlık başladı son günlerde 😕