aesma Bugün sağlık ocağında tahlil yaptırdım. İdrarda 30mg protein çıktı. Doktor pek önemsemedi. 18. Haftalık hamileyim ve tansiyonumda yüksek çıktı. Randevuma daha 2 hafta var ne yapmalıyım 😞
[silindi] aesma tansiyonunuz yüksekse doktoruna görünün tabiki de . Tansiyon gebelikte çok tehlikeli nasıl doktor önemsemedi ? Sağlık ocağında ki doktoru boşverin kendi doktorunuza haber verin durumdan
-silinmis110- aesma doktoruna git mutlaka benimde yüksek cikmisti protein ama tansiyon um normal olunca sorun yoktu tansiyon varsa bir sıkıntı olabilir
aesma [silindi] heyecandan dedi senin ki 🙁 gerçekten heyecan yapıyorum arada yüksek çıkıyor bu yüzden..yinede içim rahat değil korkuyorum
aesma -silinmis110- tansiyonum başlarda da yükseliyordu hamile kalmadan da öyleydi heyecandan dendi ilaç verilmedi o yüzden..doktoruma gidecem yarın 🙁
-silinmis110- aesma hmm ama yine de saglik ocağı her zaman doğru sonuc vermiyor mus o yüzden iciniz rahat olsun gidin baktirin bana da eger tansiyonu n yukselirse hemen doktora gidin demisti saglik ocağı ama hic birsey cikmadi doktorum kontrol yaptiginda
_ikra_19 Canım bende sağlık ocağında kan verdim ve idrarda proteinle beraber şekerimm sınırda çıktı eğitim araştırma hastamesine gittimm tekrar kan verdim hiç bi problem yok şekerinde gayet normal idrarında temiz dedi