Handan17 Sherylady insallah benimde erken dogum riskim var insallah sorunsuz atlatirim bende 😊 cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin sizde insallah bebeklerinizi en kisa surede kucağınıza alirsiniz❤
Emek Sherylady gozunuz aydin allah anali babali buyutsun cok sevindim saglikli olmalarina birsey sormak istiyorum hastane ortami nasildi ozel hastanelerde corona hastalarina bakilcak deniyorya suan ole birdurum varmi hastanenizde cok endise duyuyo insan 😞 birde fotografciniz kimdi ve kabul ediyomu hastane sadece esiniz gircek diye bikural yok deilmi annenizde yaninizdaydi yani ole yazmissiniz bunlari cok merk ediyorum acikcasi aydinlatabilirmisiniz
Sherylady Emek özelde doğum yaptım ben hastane zaten bomboş. Hatta sağolsunlar istemediğm halde king suit oda vermişler. Bu katta sadece cerrahi müdahale görenler yatıyor. Ama şöyle bişi var buranın göğüs hastalıkları doktoru corona şüphesiyle kendin karantinay aldırmış 1. Katı izole etmişler baya karantinada adamın alanı zaten korona. Ben aşırı ürktüm bunu duyunca ama benim odam vs herşey cok uzakta ve izole. Herkrs dehşet dikkatli mesela şuan ağrım var ama dahiliye doktoru acilde olsa dahi beni göstertmiyorlar sırf cok insanla muhatap diye.
RanaaT Gözünüz aydın allah büyük sağ salim alırsınız kucağınıza inşallah ♥️ 🧿 sakın kötü düşünmeyin♥️🧿
Cigdemin_ikizleri Sherylady Merhaba aranıza yeni katıldım.ilk öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın.Bende çift yumurta ikizleri kızlarıma hamileyim 20+2 deyiz 🤗 Darısı hepimizin başına sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görelim
Sherylady Cigdemin_ikizleri canım hayırlı olsun gerçekten annelik kutsal ama ikiz ayrı kutsal 💕 taşıması cok zor sabrı ayrı zor. Umarım sağlıkla sizde kavuşursunuz bebeklerinize♥️
Minicikkiz Sherylady dilerim Rabbimden hemen iyi olurlar kucağına alıp güzelce evine gidersin. Sen çok güçlü birisin. Eminim bu gunleride atlatcaksin. Ve gün gelicek kızlarına gülerek hikayeni anlatcaksin ☺️
Sherylady Minicikkiz bu güzel msj içimi ısıttı cok teşekkür ederim 😊😊 darısı başınıza daha güzelleri sizinle olsun♥️
Emek Sherylady 😫 bunlar benide cok ürkütüyo gercekten allahim hepimizin yardimcisi olsun gecmisolsun neden agriniz oldu 😒
Sherylady Filiztugrul_07 hiç endişe etme canım allahın izniyle güzel günlerde doğurucaksın asla kendini stres yapma💕💕
2z-nns Sherylady Nihayet sağ salim bebeklerine kavuşmuşsun. Gözün aydın, çok çok sevindim. Darısı başımıza diyelim. Bundan sonrası için de kolaylıklar, bol şans ve mutlu, huzurlu bir büyütme süreci dilerim 🥰
Brcbs Sherylady Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah hayırlısı ile kolay doğum olsun
demet0146 Sherylady tebrik ederim allahım bir an önce kurtarsın hastaneden inşllh bende 28 haftamdayım ve cantam yarım kaldı eşim işi sebebiyle eve bile gelemiyo bende korkuyorum ama 37 bulmayı cok istiyorum allahım tüm anne adaylarına yardım etsin